Innehåller betald marknadsföring

Denna text innehåller hänvisningar till tjänster och produkter från en eller flera av våra partners. Det innebär att om du klickar på en länk till dessa produkter/tjänster är det möjligt att vi kommer erhålla betalning i form av annonsintäkter.

Speltips Genoa vs Juventus 30 juni 21:45

Juventus fortsätter att hålla nollan Juventus fortsätter att ånga på med två raka segrar i återstarten av Serie A. Samtidigt har ligatvåan Lazio tappat mark, vilket gör att vägen mot Juves nionde raka scudetto ligger vidöppen. Dock krävs fortfarande att laget vinner sina matcher, bland annat den borta mot Genoa på tisdag.
Genoa vs Juventus
juni 30,2020
21:45

Genoa har under stora delar av säsongen legat under strecket. Strax innan coronauppehållet lyckades man dock ta sig upp över strecket och ligger nu på 17:e plats, dock på samma poäng som Lecce, som ligger precis under strecket. Samtidigt åkte Genoa på en tung smäll i nypremiären när man förlorade med hela 4-1 hemma mot Parma. För Genoa lär det nu bli en strid in på mållinjen för att klara nytt kontrakt.

Juventus ser allt mer ut som ett mästarlag. 2-0 borta mot Bologna i nypremiären och hela 4-0 hemma mot Lecce i fredags gör att Juve nu leder Serie A med hela sju poäng före tvåan Lazio, som dock har en match mindre spelad. Men, som det ser ut nu finns det egentligen ingenting som talar för att Juventus inte kommer att ta sin nionde raka Serie A-titel.

Juventus kommer förstås till den här matchen som storfavoriter, framför allt med tanke på att man har 6-0 på de två senaste matcherna. Samtidigt såg Genoa inte särskilt starka ut i sin senaste match mot Parma. Spontant känns det som att Juventus mycket väl kan hålla nollan i ytterligare 90 minuter, vilket i så fall skulle bli för femte raka matchen i Serie A. Därför drar vi till med att båda lagen inte gör mål i den här matchen. Bäst odds finns hos 888 Sport som ger 2.00 för att båda lagen inte gör mål.

Tips: Båda lagen gör mål – NEJ

Odds: 2.00 Spelsajt: 888 Sport Spelstopp: Tisdag 30 juni 21:45

Satsa