Innehåller betald marknadsföring

Denna text innehåller hänvisningar till tjänster och produkter från en eller flera av våra partners. Det innebär att om du klickar på en länk till dessa produkter/tjänster är det möjligt att vi kommer erhålla betalning i form av annonsintäkter.

Speltips Häcken vs Malmö FF 18 juni 19:00

Malmö tar andra segern Malmö FF tog en säker seger i premiären när man besegrade nykomlingen Mjällby med 2-0 hemma på Eleda Stadion. Nu väntar Häcken borta, som alltid är svåra att möta på Bravida Arena.
Häcken vs Malmö FF
juni 18,2020
19:00

Nya spelare: Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Häcken fick ”bara” med sig 1-1 i premiären borta mot Falkenberg, ett resultat som dock speglade matchbilden ganska väl. Det märktes ganska tydligt att de gulsvarta saknade skyttekungen Paulinho längst fram, som inför säsongen gick till Hammarby. Dock ska Häcken med eller utan Paulinho ändå kunna vara med och slåss på den övre halvan i tabellen.

Malmö FF gjorde vad man skulle i premiären hemma mot Mjällby. Två mål av nye lagkaptenen Anders Christiansen, ett i början av andra halvlek och ettt på stopptid, innebar att hemmalaget till slut vann med 2-0. Dock var det knappast något övertygande spel från Malmös sida och man lär behöva höja sig rejält om man ska vara med och slåss om SM-guldet.

Matcherna mellan Häcken och Malmö FF är alltid jämna och faktum är att de tre senaste mötena lagen emellan har slutat 1-1. Samtidigt är Häcken alltid lite knepiga att möta borta, så det känns som att gästerna lär få kämpa för att ta tre poäng här. Spontant känns den här matchen ganska svårtippad även om Malmö på pappret är favoriter. Dock är det väldigt svårt att sia om utgången av en sådan här match. Framför allt med tanke på att Malmö inte imponerade i premiären.

Därför blir tipset istället att båda lagen gör mål då detta varit fallet i fyra av de fem senaste mötena mellan lagen. Bäst odds finns hos Bet365 som ger 1.80 för mål från båda lagen.

Huvudsakliga regler och villkor för välkomstbonus
• Endast tillgängligt för nya kunder. Gör en kvalificerande insättning på 50 kr eller mer och begär erbjudandet inom 30 dagar från att ditt konto registrerades för att kvalificeras till 100% som ett matchande belopp i form av spelkrediter, upp till som mest 1.250 kr. När erbjudandet har begärts kommer dina spelkrediter att finnas i saldot på ditt konto och dessa kan inte tas ut.
• För att lösa ut dina spelkrediter så de kan användas, behöver du placera kvalificerande spel till värdet av din kvalificerande insättning (begränsad till 1.250 kr) och de måste fastställas inom 60 dagar från att erbjudandet begärdes. Endast kvalificerande spel fastställda efter att erbjudandet har begärts räknas gentemot detta krav.
• PayPal kan inte användas för varken din kvalificerande insättning eller eventuella efterföljande uttag av vinster från insatser med spelkrediter, såvida du inte har fullbordat Identifieringsprocessen (KYC) och något av följande krav har mötts: vi framgångsrikt har verifierat ett accepterat utgörande av ditt Identifieringsdokument och du har angett en postverifikationskod (PVC) eller att vi framgångsrikt har verifierat två accepterade utgörande Identifieringsdokument. Se villkor två av fullständiga regler och villkor för mer information.
• Placerade spel måste uppfylla vissa kriterier för att räknas gentemot att lösa ut spelkrediter:
1. Minst ett val behöver ha oddset 1.20 (1/5) eller högre.
2. För kombinationer av marknader/matcher som bara har två eller tre möjliga utgångar (exempelvis Fulltidsresultat i fotboll), där du har placerat spel på fler än en möjlig utgång, antingen före matchstart eller på Liveodds, kommer endast utgången med din högsta kumulativa insats räknas.
3. Då ett spel delvis har stängts i förtid (med hjälp av funktionen Stäng spel), kommer endast den återstående insatsen att räknas.
4. Då ett spel har ändrats med funktionen Ändra spel kommer endast den nya insatsen för det nya spelet att räknas.
5. Fullt stängda spel, Direktspel, Gaming, annullerade spel eller Liveoddsspel som fastställs som en push kommer inte att räknas.
• Dina spelkrediter kan inte tas ut och insatser med spelkrediter inkluderas inte i några utbetalningar. Eventuella utbetalningar från placerade spelkrediter läggs till ditt uttagbara saldo. Spelkrediter kan inte användas på vissa produkter, erbjudanden/kampanjer och speltyper. Se fullständiga regler och villkor för mer information.
• Dina spelkrediter kommer att makuleras och tas bort om ditt konto är inaktivt under 90 dagar i rad.

Tips: Båda lagen gör mål – JA

Odds: 1.80 Spelsajt: Bet365 Spelstopp: Torsdag 18 juni 19:00

Satsa