Speltips Häcken vs Malmö FF 18 juni 19:00

Malmö tar andra segern Malmö FF tog en säker seger i premiären när man besegrade nykomlingen Mjällby med 2-0 hemma på Eleda Stadion. Nu väntar Häcken borta, som alltid är svåra att möta på Bravida Arena.
Häcken vs Malmö FF
June 18,2020
19:00

Häcken fick ”bara” med sig 1-1 i premiären borta mot Falkenberg, ett resultat som dock speglade matchbilden ganska väl. Det märktes ganska tydligt att de gulsvarta saknade skyttekungen Paulinho längst fram, som inför säsongen gick till Hammarby. Dock ska Häcken med eller utan Paulinho ändå kunna vara med och slåss på den övre halvan i tabellen.

Malmö FF gjorde vad man skulle i premiären hemma mot Mjällby. Två mål av nye lagkaptenen Anders Christiansen, ett i början av andra halvlek och ettt på stopptid, innebar att hemmalaget till slut vann med 2-0. Dock var det knappast något övertygande spel från Malmös sida och man lär behöva höja sig rejält om man ska vara med och slåss om SM-guldet.

Matcherna mellan Häcken och Malmö FF är alltid jämna och faktum är att de tre senaste mötena lagen emellan har slutat 1-1. Samtidigt är Häcken alltid lite knepiga att möta borta, så det känns som att gästerna lär få kämpa för att ta tre poäng här. Spontant känns den här matchen ganska svårtippad även om Malmö på pappret är favoriter. Dock är det väldigt svårt att sia om utgången av en sådan här match. Framför allt med tanke på att Malmö inte imponerade i premiären.

Därför blir tipset istället att båda lagen gör mål då detta varit fallet i fyra av de fem senaste mötena mellan lagen. Bäst odds finns hos Bet365 som ger 1.80 för mål från båda lagen.

Tips: Båda lagen gör mål – JA

Odds: 1.80 Spelsajt: Bet365 Spelstopp: Torsdag 18 juni 19:00

Satsa