Innehåller betald marknadsföring

Denna text innehåller hänvisningar till tjänster och produkter från en eller flera av våra partners. Det innebär att om du klickar på en länk till dessa produkter/tjänster är det möjligt att vi kommer erhålla betalning i form av annonsintäkter.

Speltips Hammarby vs AIK 21 juni 17:30

Stockholmsderby på Tele2 Hammarby är av många tippade som vinnare av Allsvenskan den här säsongen och finns med i toppen efter två omgångar. På söndag väntar årets första stockholmsderby på Tele2 Arena. För motståndet står AIK som inte imponerat i de två första mactherna.
Hammarby vs AIK
juni 21,2020
17:30

2-0 hemma mot Östersund i premiären och 2-2 borta mot Elfsborg i onsdags gör att Hammarby har häng på serieledarna IFK Norrköping. Framför allt fortsätter Bajen att ha en bra målskörd, vilket behövs om man ska kunna knipa sitt efterlängtade SM-guld. Dessutom gjorde Paulinho ett av målen mot Elfsborg, något som känns viktigt för laget eftersom Hammarby räknar med en hel del mål från brassens fot den här säsongen.

2-0-segern borta mot Örebro i premiären kändes stabil, men 1-4 hemma mot IFK Norrköping var knappast någon höjdare. Framför allt inte eftersom gästerna hade 4-0 redan efter en dyrg halvtimmes spel. För AIK gäller det nu att höja spelnivån om man ska kunna hänga med i toppen. Dock känns det som att avsaknaden av Tarik Elyounoussi kommer att bli märkbar i laget framöver.

Stockholmsderbyn är alltid svårtippade, så även detta. Dock får nog ändå Hammarby hållas som favoriter, då hemmalaget sett betydligt bättre ut än AIK i de två första matcherna. Samtidigt kommer man inte ha något stöd av hemmapubliken, men å andra sidan kommer ju heller inte AIK ha något bortastöd.

Dock ska sägas att AIK faktiskt vunnit tre av de fyra senaste derbyna mot Hammarby och statistik är alltid intressant när vi snackar derbyn. Men, i dagsläget känns Hammarby som ett betydligt bättre lag än AIK, så därför blir också tipset att Bajen tar hem det här derbyt. Bäst odds finns hos Unibet som ger  för hemmaseger.

Tips: 1

Odds: 1.85 Spelsajt: Unibet Spelstopp: Söndag 21 juni 17:30

Satsa