Innehåller betald marknadsföring

Denna text innehåller hänvisningar till tjänster och produkter från en eller flera av våra partners. Det innebär att om du klickar på en länk till dessa produkter/tjänster är det möjligt att vi kommer erhålla betalning i form av annonsintäkter.

Speltips Hammarby vs Djurgården 4 oktober 14:30

Säsongens näst sista stockholmsderby I säsongens näst sista stockholmsderby möts två lag som bägge jagar medaljer och även en plats i europaspelet nästa höst. Bäst till ligger Djurgården som vid seger går upp på samma poäng som fyran Häcken.
Hammarby vs Djurgården
oktober 04,2020
14:30

Hammarbys säsong har varit något av en besvikelse då många tippade laget som en av de främsta kandidaterna till guldet. Framför allt är det oförmågan at göra mål som gör att Bajen inte ligger högre upp än en sjundeplats. Sedan blir det ju inte heller bättre av att laget släpper in ungefär lika många mål som man gör. I söndags blev det dock tre poäng mot Falkenberg efter 3-1 på bortaplan.

Regerande mästarna Djurgården har inte lyckats reprisera förra årets succésäsong. Med nio omgångar kvar ligger man hela tolv poäng efter serieledarna i Malmö FF. Förvisso med en match mindre spelad, men avståndet upp är ändå för långt för att man ska hinna ikapp. Samtidigt har DIF en del skador. Både Erik Berg och Alexander Abrahamsson beräknas vara borta ett tag till, medan Emmanuel Banda snart kan vara tillbaka i spel.

På pappret en ganska jämn match det här. Dock har Hammarby vunnit fyra av de fem senaste derbyna mot Djurgården och sådant ger alltid ett litet övertag. När lagen möttes i augusti vann Hammarby med 2-1. Dessutom har DIF inte vunnit en allsvensk match sedan 15 augusti, samtidigt som man som sagt har en del skador.

Därför blir också tipset att Hammarby tar hem det här derbyt, då laget i dagsläget känns lite vassare än Djurgården. Bäst odds finns hos Nordicbet som ger 2.50 för grönvit seger.

Tips: 1

Odds: 2.50 Spelsajt: Nordicbet Spelstopp: Söndag 4 oktober 14:30

Satsa