Innehåller betald marknadsföring

Denna text innehåller hänvisningar till tjänster och produkter från en eller flera av våra partners. Det innebär att om du klickar på en länk till dessa produkter/tjänster är det möjligt att vi kommer erhålla betalning i form av annonsintäkter.

Speltips IFK Norrköping vs Djurgården 21 juni 14:30

Ska IFK Norrköping skrälla igen? IFK Norrköping imponerade stort när man i senaste matchen slog AIK borta på Friends Arena med hela 4-1. Nu inväntar regerande mästarna Djurgården hemma på Östgötaporten och frågan är om Peking kan skrälla ännu en gång.
IFK Norrköping vs Djurgården
juni 21,2020
14:30

IFK Norrköping har inlett Allsvenskan på ett alldeles utmärkt sätt. 2-1 hemma i premiären mot Kalmar FF följdes upp med en imponerande seger borta mot AIK i onsdags, framför allt med tanke på att Peking ledde med 4-0 redan efter en dryg halvtimme. Fortsätter IFK Norrköping i den här stilen är man faktiskt ett lag som kan vara med i guldstriden.

Fjolårsmästarna Djurgården vann hyfsat komfortabelt med 2-0 borta mot Sirius i premiären. I onsdags åkte man dock på ett rejält bottennapp när man förlorade hemma mot Örebro med 2-1 efter att gästerna avgjorde i slutminuterna. Att Djurgården har problem är kanske för tidigt att säga, men har laget tänkt sig att försvara sitt SM-guld lär det nog krävas att spelkvalitén höjts ett par nivåer. Det märks tydligt att DIF inte längre har någon Mohamed Buya Turay längst fram.

IFK Norrköping ser verkligen ut att ha siktet inställt på toppen av Allsvenskan den här säsongen. För Djurgårdens del ser det inte lika ljust ut. Dock har DIF förstås fina minnen från Östgötaporten eftersom det var just här man säkrade SM-guldet i höstas. Nu är det dock andra tider och gästerna kommer knappast till den här matchen som favoriter.

Men, den här matchen känns ändå ganska svårtippad. Så därför blir tipset att båda lagen gör mål eftersom både IFK Norrköping och Djurgården har gjort mål i bägge sina matcher hittills. Bäst odds finns hos Betway som ger 1.80 för mål från båda lagen.

Tips: Båda lagen gör mål

Odds: 1.80 Spelsajt: Betway Sports Spelstopp: Söndag 21 juni 14:30

Satsa