Innehåller betald marknadsföring

Denna text innehåller hänvisningar till tjänster och produkter från en eller flera av våra partners. Det innebär att om du klickar på en länk till dessa produkter/tjänster är det möjligt att vi kommer erhålla betalning i form av annonsintäkter.

Speltips Inter vs Sampdoria 21 juni 21:45

Seger ett måste för Inter Inter har flera gånger under säsongen sett ut som ett mästarlag. Men, ett par tunga förluster strax innan corona-uppehållet gjorde att laget tappade mark till Juventus och Lazio. Nu krävs det seger mot Sampdoria i nympremiären om guldchansen ska finnas kvar.
Inter vs Sampdoria
June 21,2020
21:45

Inter gjorde en strålande höst och gick på julledighet i serieledning. Men, mellan nyår och fram till att Serie A stängde ner vann laget bara tre av åtta macther. Detta gör att man inför omstarten har hela nio poäng upp till serieledarna Juventus och åtta poäng upp till tvåan Lazio. Dock har Inter en match mindre spelad än de bägge topplagen.

Sampdoria hade en katastrofal inledning på säsongen med bara tre poäng på de första sju matcherna. Sedan dess har laget repat sig något och är nu uppe på 16:e plats, men bara en poäng före Lecce som ligger strax under strecket. För Sampdorias del lär det bli en tuff sommar där varje poäng kommer att bli viktig i kampen för att undvika nedflyttning.

Det råder väl knappast någon större tvekan om vilket lag som är favoriter i den här matchen. Framför allt med tanke på att Sampdoria har haft väldigt svårt mot Inter de senaste åren. I höstas blev det Interseger med 3-1 i Genoa och då var bortalaget ändå en man mindre under hela andra halvlek. Tittar man lite längre tillbaka har Inter de fem senaste mötena lagen emellan.

Bara seger för Inter är dock inte så mycket att spela på, så därför drar vi till med att hemmalaget även håller nollan. Bäst odds finns hos Betsafe som ger 2.27 för att Inter vinner och samtidigt håller nollan.

Tips: Hemmalaget vinner och håller nollan

Odds: 2.27 Spelsajt: Betsafe Spelstopp: Söndag 21 juni 21:45

Satsa