Innehåller betald marknadsföring

Denna text innehåller hänvisningar till tjänster och produkter från en eller flera av våra partners. Det innebär att om du klickar på en länk till dessa produkter/tjänster är det möjligt att vi kommer erhålla betalning i form av annonsintäkter.

Speltips Juventus vs Lecce 26 juni 21:45

Säker seger för Juve Juventus leder alltjämt Serie A, men avståndet ner till Lazio är i princip obefintligt och det lär bli en hård strid om scudetton ända in på mållinjen. För Juve är det nu viktigt att vinna varenda match, inte minst torsdagens hemmamatch mot bottenlaget Lecce, som i sin tur kämpar för att säkra nytt kontrakt.
Juventus vs Lecce
juni 26,2020
21:45

Juventus tog en säker seger borta mot Bologna i nypremiären när man vann med 2-0 efter mål av Cristiano Ronaldo och Paulo Dybala. Detta innebär att Juve nu har fyra poäng ner till Lazio, men då ska man komma ihåg att Romlaget har en match mindre spelad. Samtidigt har Juventus skadeproblem på flera viktiga spelare, som Alex Sandro, Sami Khedira och Gonzalo Higuain.

Lecce åkte på en tung förlust i sin nypremiär i måndags när man förlorade med hela 4-1 hemma mot Milan, vilket innebär att laget fortfarande är kvar strax under strecket. Dock är det mycket jämnt i botten då Genoa, strax över strecket, har samma poäng som Lecce och inom tre poäng finns ytterligare tre lag i form av Sampdoria, Torino och Udinese.

Juventus kommer givetvis som storfavoriter till den här matchen, fattas bara annat. Samtidigt är Lecce i stort poängbehov och bottenlag i stort poängbehov kan ibland vara lite knepiga att möta. Samtidigt har Juve faktiskt bara vunnit ett av de fyra senaste mötena med Lecce. När lagens möttes i oktober slutade det 1-1.

Men, nu när Juventus vet att varje trepoängare är oerhört viktig känns det som att man kommer ta sig samman och vinna här. Därför blir tipset hemmaseger och att Juve dessutom håller nollan. Bäst odds finns hos Nordicbet som ger 1.84 för den kombinationen.

Tips: Hemmalaget vinner och håller nollan

Odds: 1.84 Spelsajt: Nordicbet Spelstopp: Fredag 26 juni 21:45

Satsa