Innehåller betald marknadsföring

Denna text innehåller hänvisningar till tjänster och produkter från en eller flera av våra partners. Det innebär att om du klickar på en länk till dessa produkter/tjänster är det möjligt att vi kommer erhålla betalning i form av annonsintäkter.

Speltips Juventus vs Lyon 7 augusti 21:00

Juventus i brygga i CL-åttondelen Juventus har inte ett helt enkelt läge inför returen mot Lyon i åttondelsfinalen i Champions League. Juve förlorade första mötet i Lyon i slutet av februari med 1-0, vilket innebär att man måste göra minst ett mål för att ta sig vidare till kvartsfinal.
Juventus vs Lyon
Augusti 07,2020
21:00

Juventus säkrade sin nionde raka scudetto för några veckor sedan och nu satsar man på att ta sin första CL-titel på närmare 25 år. Dock har laget en del skadeproblem inför returen mot Lyon. Framför allt är det tveksamt om anfallaren Paulo Dybala kommer att kunna spela, vilket är rejält avbräck för Juve. Utöver det saknas även mittfältarna Sami Khedira och Douglas Costa på grund av skada.

Lyon slutade inte bättre än sjua i Ligue 1 och Champions League kan nu bli en chans att rädda säsongen. Dock har laget bara spelat en enda tävlingsmatch sedan franska ligan avbröts i början av mars, nämligen ligacupfinalen mot Paris Saint-Germain i fredags, som man förlorade på straffar. Frågan är om Lyon kommer att klara av att matcha ett Juventus som varit igång hela sommaren.

Juventus är såklart storfavoriter till att vinna den här matchen. Frågan är dock om det räcker för att ta sig vidare. För gör Lyon ett mål måste Juve göra tre för att gå vidare. Samtidigt kan vi nog räkna med att Lyon i princip kommer att parkera på egen planhalva och försöka hålla nollan så länge det bara går.

Dock känns det som att Juventus med Cristiano Ronaldo i spetsen ändå ska kunna reda ut det här och ta sig vidare till kvartsfinal. Tipset blir därför att Juventus tar sig vidare. Bäst odds finns hos Nordicbet som ger 1.83 för den utgången.

Tips: Juventus vidare

Odds: 1.83 Spelsajt: Nordicbet Spelstopp: Fredag 7 augusti 21:00

Satsa