Innehåller betald marknadsföring

Denna text innehåller hänvisningar till tjänster och produkter från en eller flera av våra partners. Det innebär att om du klickar på en länk till dessa produkter/tjänster är det möjligt att vi kommer erhålla betalning i form av annonsintäkter.

Speltips Kalmar FF vs Malmö FF 4 oktober 17:30

Malmö FF tar ett steg närmare guldet Malmö FF stormar mot det allsvenska guldet och kan inom några veckor i praktiken vara klara mästare. Tre poäng mot Kalmar FF på söndag och "di blåe" tar ytterligare ett steg närmare SM-guldet.
Kalmar FF vs Malmö FF
oktober 04,2020
17:30

Kalmar FF har knappast haft någon rolig säsong i Allsvenskan. Bara fyra segrar på 22 matcher gör att man nu ligger två poäng under nedflyttningsstrecket. Dock har laget faktiskt bara förlorat en av de fem senaste matcherna i Allsvenskan. Å andra sidan har laget bara vunnit en match sedan mitten av augusti. Om det inte ska bli spel i Superettan nästa år kommer poängskörden att behöva öka i den allsvenska slutspurten.

Malmö FF hade en i det närmaste magisk vecka förra veckan. Först slog man ut Lokomotiva Zagreb i Europa League-kvalet efter förkrossande 5-0. I söndags tog man en oerhört viktig 3-0-seger i seriefinalen mot Häcken hemma på Eleda Stadion. Dock dras fortfarande lagkaptenen och spelmotorn Anders Christiansen med skadeproblem. Men, det verkar inte göra så mycket då MFF-bänken är full av bra ersättare.

Med tanke på tabelläget för lagen är Malmö såklart storfavoriter i den här matchen. Samtidigt har MFF vunnit de fyra senaste mötena lagen emellan. Dock lär MFF kanske vara lite tröttkörda efter de senaste veckornas tuffa spelschema med två matcher i veckan, vilket kan ge hemmalaget åtminstone en liten chans.

Och det känns också som att Kalmar nog kan få in en boll i nät då laget gjort mål i fyra av de fem senaste matcherna. Tipset blir därför att båda lagen gör mål. Bäst odds finns hos Betway som bjuder 1.85 för mål från både hemmalaget och bortalaget.

Tips: Båda lagen gör mål

Odds: 1.85 Spelsajt: Betway Sports Spelstopp: Söndag 4 oktober 17:30

Satsa