Innehåller betald marknadsföring

Denna text innehåller hänvisningar till tjänster och produkter från en eller flera av våra partners. Det innebär att om du klickar på en länk till dessa produkter/tjänster är det möjligt att vi kommer erhålla betalning i form av annonsintäkter.

Speltips Lazio vs Fiorentina 27 juni 21:45

Lazio i behov av vinst Serie A-tvåan Lazio tog inte chansen att hänga på serieledarna Juventus då laget förlorade borta mot Atalanta i nypremiären, och det trots att man ledde med 2-0 redan efter drygt tio minuter. Förvisso återstår fortfarande en hel del matcher, men att ta in fyra poäng på Juventus blir inte lätt för Lazio. Laget måste nu vinna i stort sett alla återstående matcher för att ha någon chans på scudetton. Seger hemma mot Fiorentina är därför ett måste.
Lazio vs Fiorentina
juni 27,2020
21:45

Innan förlusten mot Atalanta hade Lazio 16 segrar på de 18 senaste matcherna. 3-2-förlusten mot Atalanta i onsdags var lagets första i Serie A sedan i september förra året. Nu är avståndet upp till Juventus fyra poäng, vilket innebär att Romlaget lär behöva tre poäng i varenda match framöver om man ens ska ha någon chans att komma ikapp serieledarna.

Fiorentina har en ganska medioker säsong bakom sig och ligger i dagsläget på 13:e plats i tabellen. Samtidigt är det bara sex poäng ner till strecket, vilket innebär att Florens stolthet lär få tag sig i kragen i de avslutande omgångarna om det inte ska bli riktigt svettig i början av augusti.

Även om Lazio förlorade mot Atalanta så kommer laget ändå till matchen mot Fiorentina som storfavoriter. Normalt sett ska Lazio inte ha några större problem med att slå Fiorentina, som bara fick 1-1 hemma mot jumbolaget Brescia i sin nypremiär. Dessutom lär Lazio komma rejält revanschsugna till Olimpico på lördag kväll.

Därför blir tipset att Lazio tar hem den här matchen tämligen enkelt och tar välbehövliga tre poäng. Bäst odds finns hos Betway Sports som ger 1.57 för hemmaseger.

Tips: Lazio vinner

Odds: 1.57 Spelsajt: Betway Sports Spelstopp: Lördag 27 juni 21:45

Satsa