Innehåller betald marknadsföring

Denna text innehåller hänvisningar till tjänster och produkter från en eller flera av våra partners. Det innebär att om du klickar på en länk till dessa produkter/tjänster är det möjligt att vi kommer erhålla betalning i form av annonsintäkter.

Speltips Leipzig vs Atlético Madrid 13 augusti 21:00

Ska Leipzig skrälla igen? Leipzig stod för lite av en skräll när man slog ut förra årets finalist, Tottenham, i åttondelsfinal. Nu väntar dock betydligt tuffare motstånd i form av ett formstarkt Atlético Madrid, som nog mer än gärna tar en semifinalplats.
Leipzig vs Atlético Madrid
Augusti 13,2020
21:00

Det är lite svårt att tro det, men Leipzig har faktiskt bara varit i Champions League en gång tidigare och då åkte man ut redan i gruppspelet. Nu har man chans att ta sig till semifinal, men frågan är hur det är med formen med tanke på att man inte spelat en tävlingsmatch sedan i slutet av juni. Huruvida vi kommer att få se Emil Forsberg från start återstår att se, men svensken fanns i alla fall med i startelvan i de sista Bundesliga-matcherna.

Atlético Madrid avslutade La Liga starkt med sju segrar på elva matcher och inte en enda förlust. Samtidigt har laget mycket rutin från sådana här sammanhang, vilket kan bli avgörande när det bara är en enda match det handlar om. Dessutom ska det spanska laget enligt uppgift vara i stort sett skadefritt.

Atlético bär förstås favoritskapet, men Leipzig har potential att skrälla och just därför känns också den här matchen tämligen svårtippad. Framför allt när allt avgörs i ett enkelmöte. En sak är i alla fall säker och det är att Atlético sällan lämnar planen mållösa. Laget har nämligen gjort mål i 18 raka matcher. Samtidigt gör även Leipzig i stort sett alltid mål i sina matcher, inte sällan mer än ett.

Därför blir tipset att båda lagen gör mål på Estádio José Alvalade. Bäst odds finns hos Betsafe som ger 1.83 för mål från både Leipzig och Atlético Madrid.

Tips: Båda lagen gör mål

Odds: 1.83 Spelsajt: Betsafe Spelstopp: Torsdag 13 augusti 21:00

Satsa