Innehåller betald marknadsföring

Denna text innehåller hänvisningar till tjänster och produkter från en eller flera av våra partners. Det innebär att om du klickar på en länk till dessa produkter/tjänster är det möjligt att vi kommer erhålla betalning i form av annonsintäkter.

Speltips Liverpool vs Crystal Palace 24 juni 21:15

Ännu en chans för Liverpool att säkra guldet Liverpool fick bara oavgjort i nypremiären mot Everton, vilket innebär att man kan få vänta till nästa vecka för att kunna säkra guldet av egen kraft. Först krävs dock tre poäng mot Crystal Palace på onsdagskvällen.
Liverpool vs Crystal Palace
juni 24,2020
21:15

0-0 mot Everton i söndags var knappast det resultat Liverpool hade önskat att de skulle få sig. Dessutom var det faktiskt Everton, som var närmast segern med flera vassa chanser i slutet av matchen. I och med att Manchester City vann mot Burnley kan inte Liverpool säkra guldet av egen kraft i onsdagens match mot Crystal Palace. Men, skulle Chelsea ta poäng mot Manchester City på torsdag är Liverpools efterlängtade guld i hamn, om man samtidigt vinner mot Crystal P vill säga.

En niondeplats och samma poäng som åttan Tottenham innebär att Crystal Palace har en mycket bra chans att för första gången kvalificera sig för Europa League. Detta eftersom det den här säsongen kan räcka med att komma åtta i Premier League på grund av att Manchester City är avstängda från allt spel i Europa de kommande två säsongerna.

Även om Liverpool knappast övertygade i nypremiären mot Everton är laget förstås ändå klara favoriter i den här matchen. Framför allt med tanke på att laget har en hyfsat bra chans att säkra guldet, om än inte förrän på torsdag. Dessutom har Liverpool vunnit lagens fem senaste möten. När lagen möttes i höstas vann Jürgen Klopp o co med 2-1.

Samtidigt lär Liverpool också vara rejält sugna på revansch efter söndagens debacle mot Everton. Därför blir tipset att Liverpool vinner och dessutom håller nollan. Bäst odds finns hos Bethard som ger 1.66 för den kombinationen.

Tips: Liverpool vinner och håller nollan

Odds: 1.66 Spelsajt: Bethard Spelstopp: Onsdag 24 juni 21:15

Satsa