Innehåller betald marknadsföring

Denna text innehåller hänvisningar till tjänster och produkter från en eller flera av våra partners. Det innebär att om du klickar på en länk till dessa produkter/tjänster är det möjligt att vi kommer erhålla betalning i form av annonsintäkter.

Speltips Lyon vs Bayern München 19 augusti 21:00

Bayern München säkert till final Lyon stod för två jätteskrällar när man på en dryg vecka slog ut först Juventus och därefter Manchester City. Två lag som av många tippades kunna gå hela vägen. Nu ställs man dock mot tyska giganterna Bayern München, som varit säkerheten själv såhär långt i slutspelet och som utsklassade självaste FC Barcelona i kvartsfinalen.
Lyon vs Bayern München
Augusti 19,2020
21:00

Mot Juventus i åttondelen hade man en hel del tur, men i kvartsfinalen mot Manchester City var det inget snack. 3-1, efter två sena mål av Moussa Dembélé, talar sitt tydliga språk. Senast Lyon var i en semifinal i Champions League var 2010. Även då hette motståndaren Bayern München, vilka vann med totalt 4-0.

8-2 i en kvartsfinal i Champions League är ett i det närmaste osannolikt resultat, men så stod det i målprotokollet efter att Bayern München hade krossat Barcelona i kvartsfinalen i fredags. Behöver man säga att de tyska mästarna stormar mot titeln. Framför allt med tanke på att man även slog ut Chelsea med totalt 7-1 i åttondelen.

Lyon gjorde det mycket bra mot Manchester City i kvartsfinalen. Men, mot ett Bayern München i kalasform lär det knappast räcka. Det tyska laget har dessutom sedan nyår vunnit 23 matcher och spelat en oavgjord. Dessutom är det franska laget lite för ojämna för att rå på ett lag som Bayern München. Snarare känns det som att det kan bli en ny målfest för Bayern. Framför allt med spelare som Lewandowski, Coutinho och Müller i laget.

Tipset blir därför att det blir över 3,5 mål i den här matchen. Bäst odds finns hos Bwin som ger 1.85 för minst fyra mål i den här CL-semifinalen.

Tips: Över 3,5 mål

Odds: 1.85 Spelsajt: Bwin Spelstopp: Onsdag 19 augusti 21:00

Satsa