Innehåller betald marknadsföring

Denna text innehåller hänvisningar till tjänster och produkter från en eller flera av våra partners. Det innebär att om du klickar på en länk till dessa produkter/tjänster är det möjligt att vi kommer erhålla betalning i form av annonsintäkter.

Speltips Lyon–Dijon 28 augusti

Ligue 1 är en av de europeiska ligor som valde att avsluta ligan redan i våras på grund av coronapandemin.
Ligue 1
Augusti 28,2020
21:00

Detta innebär att vissa lag i den franska inte spelat tävlingsmatcher på närmare ett halvår. Lyon, som förra veckan spelade semifinal i Champions League, lär dock knappast vara ringrostiga. På fredag kväll ställs man mot Dijon i premiären.

Lyon stod för två jätteskrällar på en dryg vecka när man först slog ut Juventus och sedan Manchester City i Champions League. I semifinalen i förra veckan tog det dock stopp mot blivande CL-mästarna Bayern München. Men, trots detta känns Lyon som ett av Europas hetaste klubblag. Nu gäller det att ta med sig formen till Ligue 1, där man förra säsongen inte slutade bättre än sjua.

Dijon begick till skillnad mot Lyon Ligue 1-premiär redan i lördags där det blev förlust hemma mot Angers med 1-0. Dijon slutade förra säsongen på 16:e plats i franska ligan och det känns väl som att det ungefär är där man lär hamna även den säsongen.

Lyckas Lyon konservera den form man visade i CL kommer laget att bli livsfarligt i Ligue 1 den här hösten. Man kanske till och med kan utmana PSG om guldet i slutändan. Därför känns det knappast som man kommer att ha några som helst problem med att vinna mot Dijon, vilka som sagt förlorade hemma i premiären och som dessutom gick mållösa av planen.

Därför säger vi att Lyon inte bara vinner utan också håller nollan. Bäst odds finns hos Coolbet som ger 2.15 för att hemmalaget vinner och håller tätt bakåt.

Hemmalaget vinner och håller nollan

Odds: 2.15 Spelsajt: Coolbet Spelstopp: Fredag 28 augusti 21:00

Satsa