Innehåller betald marknadsföring

Denna text innehåller hänvisningar till tjänster och produkter från en eller flera av våra partners. Det innebär att om du klickar på en länk till dessa produkter/tjänster är det möjligt att vi kommer erhålla betalning i form av annonsintäkter.

Speltips Mallorca vs Barcelona 13 juni

La Liga igång igen Efter tre månaders uppehåll är det äntligen dags för La Liga att återstarta och det bland annat med matchen mellan Mallorca och serieledarna FC Barcelona. För La Liga-ledarna behövs det troligtvis tre poäng för att behålla ligaledningen före jagande Real Madrid.
Mallorca vs Barcelona
juni 13,2020
22:00

La Liga igång igen

Nykomlingen Mallorca har haft en tung återkomst till La Liga och har legat i de nedre regionerna av tabellen under i stort sett hela säsongen. Några omgångar innan spelet stoppades på grund av coronaviruset halkade man också ner under strecket. Dock har Mallorca just nu bara en poäng upp till Celta Vigo som ligger strax över nedflyttningsstrecket.

FC Barcelonas sista match innan La Liga tog paus var 1-0-segern mot Real Sociedad. Segern innebar att man tog tillbaka ledningen från Real Madrid, som samtidigt förlorade borta mot Real Betis. Enligt uppgift ska samtliga spelare i Barcelona finnas tillgängliga för spel förutom långtidsskadade Ousmane Dembélé.

På pappret råder det inget tvivel om att Barcelona är storfavoriter i den här matchen. Framför allt med tanke på att varenda poäng kommer att bli viktig i guldstriden med Real Madrid. Samtidigt är Mallorca i stort poängbehov och bottenlag som är i stort poängbehov är aldrig roliga att möta. Dock lär Mallorca än så länge knappast vara desparata då det trots allt återstår elva omgångar.

Tittar man på hur det gått i Bundesliga är det tydligt att topplagen lyckats konservera formen under uppehållet. Förmodligen har topplagen i La Liga lyckats göra detsamma. Dessutom känns det som att Messi o co lär vara sugna på att göra en del mål. Samtidigt gjorde också Mallorca en hel del mål i sista matcherna innan uppehållet. Tipset blir därför att det blir över 3,5 mål i matchen. Bäst odds finns hos Nordicbet, som ger 2.19 för övet 3,5 mål.

Dagens speltips:

Sport: Fotboll

Match: Mallorca–FC Barcelona

Liga/turnering: La Liga

Tips: Över 3,5 mål

Odds: 2.19 Spelsajt: Nordicbet Spelstopp: Lördag 13 juni 22:00

Satsa