Innehåller betald marknadsföring

Denna text innehåller hänvisningar till tjänster och produkter från en eller flera av våra partners. Det innebär att om du klickar på en länk till dessa produkter/tjänster är det möjligt att vi kommer erhålla betalning i form av annonsintäkter.

Speltips Malmö FF vs Elfsborg 30 augusti 17:30

Seriefinal i Allsvenskan Med i stort sett bara vinster den senaste månaden har Malmö FF ryckt åt sig en ledning på sju poäng i Allsvenskan. Tvåan Elfsborg måste nu i stort sett vinna seriefinalen på söndag, annars kan Allsvenskan i praktiken vara avgjord om några veckor.
Malmö FF vs Elfsborg
Augusti 30,2020
17:30

Det gick lite trögt i början med bara två segrar på de sju första matcherna. Men, därefter har det lossnat rejält och Malmö FF har nu vunnit nio av de tio senaste matcherna i Allsvenskan och är trots att det återstår hela 13 omgångar på god väg mot SM-guld. Dock har både målvakten Johan Dahlin och anfallaren Ola Toivonen haft skadebekymmer sista tiden.

Elfsborg är utan tvekan Allsvenskans stora överraskning såhär långt. För vem hade trott att Elfsborg skulle ligga tvåa med mer än halva serien spelad. Men, det är jämnt. För bara en poäng bakom jagar både Häcken och Djurgården. Dock åkte Elfsborg på ett riktigt bakslag senast när man förlorade hemma mot Östersund med 1-0.

Seriefinal, sexpoängsmatch, ödesmatch. Ja, kärt barn har många namn. En sak är i alla fall säker. Skulle Malmö vinna här kommer man med tolv omgångar kvar att leda serien med minst åtta poäng och då känns det som att det ska mycket till om något annat lag ska kunna komma ikapp.

Även om Elfsborg gjort det bra hittills känns det som att Boråslaget kan vara på väg in i en liten svacka. Samtidigt känns MFF urstarka med spelare som Isaac Kiese Thelin och Anders Christiansen i spetsen. Tipset blir därför att Malmö vinner den här seriefinalen varken mer eller mindre och tar ämnu ett steg närmare guldet. Bäst odds finns hos 888sport som ger 1.72 för hemmaseger.

Tips: 1

Odds: 1.72 Spelsajt: 888sport Spelstopp: Söndag 30 augusti 17:30

Satsa