Innehåller betald marknadsföring

Denna text innehåller hänvisningar till tjänster och produkter från en eller flera av våra partners. Det innebär att om du klickar på en länk till dessa produkter/tjänster är det möjligt att vi kommer erhålla betalning i form av annonsintäkter.

Speltips Malmö FF vs Mjällby - 15 juni 19:00

Nykomlingen Mjällby kunde ha fått en lättare start i sin återkomst till Allsvenskan. Malmö FF på bortaplan är bland det svåraste som finns i Allsvenskan och Mjällby lär få svårt att ens ta poäng av fjolårstvåan.
Malmö FF vs Mjällby
juni 15,2020
19:00

Malmö FF tillhör som vanligt en av favoriterna i Allsvenskan och är tillsammans med Hammarby det lag som på pappret har störst chans att ta hem SM-guldet den här säsongen. Samtidigt har man tappat sin största profil i form av Markus Rosenberg, som valde att lägga fotbollsskorna på hyllan efter förra säsongen. Dock har man två hyperintressanta nyförvärv i Ola Toivonen och Isaac Kiese Thelin.

Mjällby imponerade stort förra säsongen när man som nykomling vann Superettan och gick direkt upp i Allsvenskan. Laget lär knappast ha någonting med toppstriden att göra, men kan mycket väl hänga kvar då man gjort en hel del kvalificerade värvningar inför säsongen. Dessutom har man en hel del rutin på tränarposten i form av Marcus Lantz.

Man ska inte sticka under stol med att Malmö är stora favoriter i den här matchen och nio av tio dagar ska hemmalaget utan större problem ta tre poäng. Det ska helt enkelt vara klasskillnad mellan lagen. Dessutom har MFF flera nya spelare som mer än gärna vill hävda sin plats i laget, som Toivonen och Kiese Thelin. Samtidigt har Mjällby bytt ut halva truppen och det kan ta tid innan spelet sitter.

Att bara spela på seger för Malmö ger dock inte så mycket, så därför säger vi att ”di blåe” vinner och man dessutom håller nollan. Bäst odds finns hos ComeOn som ger 1.64 för den kombinationen.

Tips: Malmö FF vinner och håller nollan

Odds: 1.64 Spelsajt: ComeOn Spelstopp: Måndag 15 juni 19:00

Satsa