Innehåller betald marknadsföring

Denna text innehåller hänvisningar till tjänster och produkter från en eller flera av våra partners. Det innebär att om du klickar på en länk till dessa produkter/tjänster är det möjligt att vi kommer erhålla betalning i form av annonsintäkter.

Speltips Manchester City vs Arsenal 17 juni

När mötet mellan Manchester City och Arsenal ställdes in i mitten av mars var det knappast någon som hade räknat med att matchen skulle skjutas upp i tre månader. Men, så blev det. Nu är det dock dags att änligen dra igång Premier League igen.
Manchester City vs Arsenal
juni 17,2020
21:15

Manchester City ligger visserligen tvåa i Premier League, men avståndet upp till Liverpool är hela 25 poäng, vilket innebär att guldstriden i praktiken redan är avgjord. Samtidigt blev City i februari avstängda från spel i både Champions League och Europa League i två år, vilket gör att laget i princip inte har något att spela för resten av säsongen.

Arsenal har inte haft någon särskilt bra säsong. I höstas vann laget bara en match på två månader och halkade ner till den undre halvan av tabellen. Dock förlorade man inte en enda match mellan nyår och fram till att allt spel pausades. I dagsläget ligger laget inte bättre än nia, men har fortfarande häng på en Champions League-plats då man bara har fem poäng upp till Manchester United som ligger femma och dessutom en match mindre spelad.

Ganska svårtippad match det här. Framför allt med tanke på att lagen inte spelat på över tre månader. Samtidigt har som sagt Manchester City i praktiken inte något mer än äran att spela för resten av säsongen medan Arsenal jagar en plats i Europa. Dock lär ändå City-spelarna vara rejält sugna på att spela fotboll igen efter tre månaders uppehåll och lär sätta fart redan från start för att vinna den här matchen. Därför säger vi att City leder matchen både i halvtid och vid full tid. Bäst odds finns hos LeoVegas Sport som ger 1.89 för den kombinationen.

Tips: Halvtid/fulltid – 1/1

Odds: 1.89 Spelsajt: LeoVegas Sport Spelstopp: Onsdag 17 juni 21:15

Satsa