Innehåller betald marknadsföring

Denna text innehåller hänvisningar till tjänster och produkter från en eller flera av våra partners. Det innebär att om du klickar på en länk till dessa produkter/tjänster är det möjligt att vi kommer erhålla betalning i form av annonsintäkter.

Speltips Manchester City vs Burnley 22 juni 21:00

Burnley kan säkra guldet åt Liverpool Måndagens match mellan Manchester City och Burnley har egentligen större betydelse för Liverpool än för City och Burnley. För skulle Burnley skrälla och vinna mot City har Liverpool med stor sannolikhet säkrat guldet.
Manchester City vs Burnley
juni 22,2020
21:00

Manchester City tog en säker seger när man slog Arsenal med 3-0 i onsdags. Dock har City inte så särskilt mycket att spela för resten av säsongen eftersom laget är avstängt från både Champions League och Europa League den två kommande säsongerna. Med andra ord har City endast äran att spela för i de resterande matcherna.

Burnley ser ut att gå emot en betydligt bättre säsong än den förra när man inte slutade bättre än på 15:e plats i Premier League. Trots att laget inte ligger bättre än tia i dagsläget har man faktiskt goda chanser att nå en plats i europaspelet då man bara har två poäng upp till en åttondeplats, som kan räcka för en kvalplats i Europa League till hösten.

Räkna med att många Liverpool-supportrar kommer att bli hängivna Burnley-supportrar på måndag kväll. För om Liverpool vinner mot Everton på söndag, vilket laget lär göra, samtidigt som Burnley vinner mot Manchester City på måndag så har Liverpool säkrat ligatiteln. Dock känns det knappast som att City kommer vara villiga att ge bort ligatiteln till Liverpool i förtid. Snarare tvärtom. Och tittar man på statistiken har Burnley förlorat sju av de åtta senaste matcherna mot City och inte sällan med tre-fyra mål.

Därför blir tipset att City gör över 2,5 mål i den här matchen. Bäst odds finns hos ComeOn som ger 1.55 för över 2,5 mål från hemmalaget.

Tips: Totalt antal mål per lag: Manchester City – Över 2,5 mål

Odds: 1.55 Spelsajt: ComeOn Spelstopp: Måndag 22 juni 21:00

Satsa