Innehåller betald marknadsföring

Denna text innehåller hänvisningar till tjänster och produkter från en eller flera av våra partners. Det innebär att om du klickar på en länk till dessa produkter/tjänster är det möjligt att vi kommer erhålla betalning i form av annonsintäkter.

Speltips Manchester City vs Lyon 15 augusti 21:00

Manchester City stormar mot semifinal Lyon stod för en jättskräll när man i lördags slog ut italienska mästarna Juventus och tog sig vidare till kvartsfinal. Nu ställs man mot ännu en gigant i form av Manchester City, som visade bra form i sin åttondelsretur mot Real Madrid.
Manchester City vs Lyon
Augusti 15,2020
21:00

Precis som Paris Saint-Germain suktar Manchester City efter en stor framgång i Champions League. Det längsta laget gått hittills i turneringen är semifinal, vilket man gjorde 2016. Men, i år kanske förutsättningarna för att ta sig riktigt långt är bättre än någonsin. Inte minst med tanke på att spelare som Gabriel Jesus och Raheem Sterling är i toppform. Då gör det inte så mycket att City saknar Sergio Agüero på grund av skada.

Lyon hade en hel del tur när man fick Juventus på fall i lördags då det franska laget i slutändan gick vidare på fler mål på bortaplan. Ett mål man dessutom gjorde på en tveksamt dömd straffspark. Men, ett bra lag ska ju ha tur som det heter. Dock saknar Lyon mittbacken Marcelo.

Kan Lyon skrälla igen? Allting är förstås möjligt, men med tanke på att det var med nöd och näppe man tog sig hit och det faktum att City ser väldigt starka ut känns ännu en skräll ganska långt borta. Ställer man dessutom lagen mot varandra är City bättre på i stort sett varje position och över 90 minuter kommer det att fälla avgörandet, även om Lyon nog kan bjuda upp till en bra kamp.

Manchester City ser som sagt väldigt stabila ut just nu och har siktet inställt på CL-titeln. Därför blir tipset att hemmalaget både vinner och håller nollan. Bäst odds finns hos ComeOn som ger 1.80 för den utgången.

Tips: Hemmalaget vinner och håller nollan

Odds: 1.80 Spelsajt: ComeOn Spelstopp: Lördag 15 augusti 21:00

Satsa