Innehåller betald marknadsföring

Denna text innehåller hänvisningar till tjänster och produkter från en eller flera av våra partners. Det innebär att om du klickar på en länk till dessa produkter/tjänster är det möjligt att vi kommer erhålla betalning i form av annonsintäkter.

Speltips Manchester City vs Real Madrid 7 augusti 21:00

Gyllene läge för Manchester City att ta sig vidare Manchester City gjorde en stark insats på Bernabeu i slutet av februari när man slog Real Madrid med 2-1 i den första åttondelsfinalen i Champions League. Detta innebär att man har ett gyllene läge inför returen hemma på Etihad Stadium på fredag.
Manchester City vs Real Madrid
Augusti 07,2020
21:00

Manchester City avslutade Premier League på ett imponerande sätt när man vann de fem sista matcherna med en total målskillnad på 21-1. Samtidigt är laget nästan helt skadefritt. Ende spelaren av dignitet som saknas är Sergio Agüero, som har skadeproblem och inte kommer att kunna spela mot Real Madrid. Dock är både Gabriel Jesus och Raheem Sterling i toppform. Inte minst Sterling som gjorde sju mål på de fem sista Premier League-matcherna.

Real Madrid säkrade sin första La Liga-titel på tre år för några veckor sedan och lär nog vara ganska nöjda med säsongen 2019/20. Så frågan är hur pass motiverade man är att kämpa för ytterligare en CL-titel. Dessutom saknas lagkaptenen Sergio Ramos på grund av det röda kort han drog på sig i första mötet med Manchester City.

Manchester City har utan tvekan det bästa utgångsläget inför den här returen. Dock är Real Madrid alltid Real Madrid, men här känns faktiskt City starkare. Framför allt nu när Real saknar en av sina viktigaste spelare i Sergio Ramos, vilket gör att gästerna kan tappa en del av skärpan i försvaret. Detta samtidigt som man är tvungna att satsa framåt, vilket i sin tur kan öppna upp för till exempel Gabriel Jesus och Raheem Sterling.

Därför blir tipset att Manchester City även vinner returen på hemmaplan. Bäst odds finns hos Betsson som ger 1.70 för hemmaseger.

Tips: 1

Odds: 1.70 Spelsajt: Betsson Spelstopp: Fredag 7 augusti 21:00

Satsa