Innehåller betald marknadsföring

Denna text innehåller hänvisningar till tjänster och produkter från en eller flera av våra partners. Det innebär att om du klickar på en länk till dessa produkter/tjänster är det möjligt att vi kommer erhålla betalning i form av annonsintäkter.

Speltips Manchester United vs Sheffield United 24 juni 19:00

Två lag som jagar en CL-plats Guldstriden i Premier League är sedan länge avgjord, men där bakom lever i högsta grad kampen om platserna i höstens gruppspel i Champions League. Med Manchester City avstängda från allt spel i Europa de kommande två säsongerna räcker en femteplats för spel i CL. Två lag som är inblandade i kampen om CL-platserna är Manchester United och Sheffield United, som möts på onsdag.
Manchester United vs Sheffield United
juni 24,2020
19:00

Victor Nilsson Lindelöfs Manchester United var innan coronauppehållet ett av de formstarkaste lagen i Premier League. Men, i nypremiären mot Tottenham i fredags blev det ”bara” 1-1. Dock behåller United fortfarande den sista CL-platsen. Samtidigt är det andra lag som gärna vill åt den platsen. På samma poäng som United finns Wolverhampton och två poäng bakom skuggar Sheffield United.

Tillsammans med Leicester är Sheffield United den stora överraskningen i PL den här säsongen. För vem hade trodde att nykomlingen skulle vara med kämpa om CL-platserna med åtta omgångar kvar? Troligtvis inte särskilt många. Lagets stora styrka är att man inte släpper in så många mål, närmare bestämt 28 stycken på 30 matcher, vilket är näst bäst efter Liverpool.

När lagen möttes i höstas i Sheffield slutade det 3-3. Men, nu känns det nog ändå som att Manchester United får hållas som knappa favoriter. Dock är det svårtippad, framför allt eftersom Sheffield som sagt inte släpper in så många mål, men samtidigt också kan ha en del problem med målskyttet. Därför blir tipset att bara ett av lagen eller inget av lagen gör mål i den här matchen. Bäst odds finns hos 888 Sport som ger 1.72 för att inte båda lagen gör mål.

Tips: Båda lagen gör mål – NEJ

Odds: 1.72 Spelsajt: 888 Sport Spelstopp: Onsdag 24 juni 19:00

Satsa