Innehåller betald marknadsföring

Denna text innehåller hänvisningar till tjänster och produkter från en eller flera av våra partners. Det innebär att om du klickar på en länk till dessa produkter/tjänster är det möjligt att vi kommer erhålla betalning i form av annonsintäkter.

Speltips Manchester United vs Tottenham 4 oktober 17:30

Två lag som vill hänga på i toppen Både Manchester United och Tottenham har vunnit en match i Premier League den här säsongen. Men, för det laget som vill hänga på i toppen krävs nu tre poäng när lagen möts på Old Trafford på söndag.
Manchester United vs Tottenham
oktober 04,2020
17:30

Victor Nilsson Lindelöfs Manchester United fick något av en mardrömsstart på säsongen när man förlorade med 3-1 hemma mot Crystal Palace i premiären. Dock tog man snabbt revansch när man i helgen vann borta mot Brighton med 3-2. Detta gör att man ligger på 14:e plats i tabellen, men då har United en match mindre spelad än de flesta andra lag.

Tottenham har inlett årets Premier League-säsong med en förlust, en seger och en oavgjort. Samtidigt kan man ha hittat en ny skyttekung i Son Heung-Min som gjorde hela fyra mål på mindre än en halvtimme i 5-2-segern borta mot Southampton i andra omgången. Frågan är dock om det räcker för att vara med i toppen den här säsongen.

Mötena mellan Manchester United och Tottenham brukar som regel vara jämna. Senast lagen möttes i juni slutade det 1-1 och går man tillbaka och tittar på de senaste tio mötena har United fem vinster och Spurs fyra. Dock får nog United hållas som knappa favoriter här i kraft av hemmaplan, även om det är utan något publikstöd. Sedan känns Tottenham precis som förra säsongens ganska ojämna.

Tipset blir därför att Manchester United tar sin andra raka segrar och klättrar i tabellen. För visst känns som att United kommer att ligga i de allra översta skikten i tabellen även den här säsongen. Bäst odds finns hos Unibet som ger 1.97 för hemmaseger.

Tips: 1

Odds: 1.97 Spelsajt: Unibet Spelstopp: Söndag 4 oktober 17:30

Satsa