Innehåller betald marknadsföring

Denna text innehåller hänvisningar till tjänster och produkter från en eller flera av våra partners. Det innebär att om du klickar på en länk till dessa produkter/tjänster är det möjligt att vi kommer erhålla betalning i form av annonsintäkter.

Speltips Milan vs Roma 28 juni 17:15

Två lag jagar europaplatser Både Milan och Roma vann sina nypremiärer och fick därmed en bra start på återstoden av Serie A. För Milan gäller det nu att säkra spel i Europa League till hösten. För Roma handlar det istället att om möjligt nå en plats i Champions League.
Milan vs Roma
juni 28,2020
17:15

4-1 borta mot Lecce var precis vad Milan behövde för att fortsatt hänga med i kampen om en plats i Europa League. I dagsläget ligger Milanolaget på åttondeplats på samma poäng som sjuan Parma, som just nu innehar den sista europaplatsen. Med andra ord lär Milan behöva vinna en hel del matcher för att drömmen om europaspel ska bli verklighet till hösten.

Att Roma redan säkrat spel i Europa League ska man kanske inte säga. Men, med nio poäng ner till Milan är avståndet tämligen betryggande. Dock vill Roma förstås åt en plats i gruppspelet i Champions League och dit är det en bit, närmare bestämt sex poäng, som är avståndet man har upp till fyran Atalanta. Men, eftersom det är hela elva omgångar kvar finns gott om tid att ta igen det försprånget.

Svårtippad match det här med tanke på att båda lagen visade klass i sin respektive nypremiär. Att Roma ligger aningen före i tabellen känns inte heller särskilt relevant då lagen är mer eller mindre jämbördiga. Men, tittar man på statistiken har Roma vunnit fem av lagens åtta senaste möten. I höstas vann Roma med 2-1 på Olimpico.

Så därför drar vi till med att Roma vinner även här, men eftersom det är så svårtippat garderar vi med pengarna tillbaka vid oavgjort. Bäst odds finns hos Bwin som ger 1.87 för den kombinationen.

Tips: Roma vinner (2-vägsspecial, pengarna tillbaka vid oavgjort)

Odds: 1.87 Spelsajt: Bwin Spelstopp: Söndag 28 juni 17:15

Satsa