Innehåller betald marknadsföring

Denna text innehåller hänvisningar till tjänster och produkter från en eller flera av våra partners. Det innebär att om du klickar på en länk till dessa produkter/tjänster är det möjligt att vi kommer erhålla betalning i form av annonsintäkter.

Speltips Mjällby vs Hammarby 28 juni 14:30

Hammarby behöver en seger för att hänga på toppen En vinst, en oavgjord och en förlust är Hammarbys facit efter tre matcher, vilket knappast var vad många hade väntat sig av guldfavoriten. Nu krävs tre poäng mot Mjällby borta på söndag om Hammarby ska hänga med i toppen av tabellen.
Mjällby vs Hammarby
juni 28,2020
14:30

Efter 0-2 mot Malmö FF borta och 0-1 mot Falkenberg hemma tog Mjällby sin första poäng när laget fick 2-2 borta mot IFK Göteborg i måndags. Nykomlingen har inte helt oväntat haft det tufft i inledningen på säsongen och fortsätter den skrala poängskörden lär Mjällby få finna sig i att kämpa i bottenskiktet av Allsvenskan.

2-0 hemma mot Östersund i premiären och därefter 2-2 borta mot Elfsborg var väl helt okej. Men, efter 0-2 mot AIK i Stockholmsderbyt i söndags är det nog en del som börjat ifrågasätta om Hammarby verkligen är ett lag för ett SM-guld. Dock ska man inte dra för stora växlar på derbyförlusten i söndags eftersom derbyn alltid är lite speciella. Mot lite sämre motstånd, som till exempel Mjällby, brukar Hammarby normalt sett kunna spela ut lite mer och inte sällan också göra en del mål.

Även om Hammarby bara tagit en poäng på de två senaste matcherna får laget ändå hållas som favoriter i det här mötet. Framför allt eftersom Mjällby inte heller har imponerat särskilt mycket i de första omgångarna. Dessutom vet Hammarby med sig att man måste vinna om avståndet upp till serieledarna IFK Norrköping inte ska växa alltför mycket.

Därför känns det som att Bajen tar sig i kragen och åker ner till Sölvesborg och vinner den här matchen. Bäst odds finns hos Betfair som ger 1.7 för bortaseger.

Tips: 2

Odds: 1.7 Spelsajt: Betfair Spelstopp: Söndag 28 juni 14:30

Satsa