Innehåller betald marknadsföring

Denna text innehåller hänvisningar till tjänster och produkter från en eller flera av våra partners. Det innebär att om du klickar på en länk till dessa produkter/tjänster är det möjligt att vi kommer erhålla betalning i form av annonsintäkter.

Speltips Östersund vs IFK Norrköping 27 juni 15:00

Ska IFK Norrköping ta fjärde raka? IFK Norrköping har fått en drömstart på årets Allsvenskan med tre raka segrar. På lördag ställs man mot Östersund, som bara tagit en poäng på de tre första matcherna och dessutom inte gjort ett enda mål.
Östersund vs IFK Norrköping
juni 27,2020
15:00

Krisklubben Östersund lyckades få fram nödvändigt kapital i maj och därmed också klara elitlicensen. Dock har ÖFK förlorat ett antal nyckelspelare inför den här säsongen och det har märkts tydligt i de första matcherna. 0-2 borta mot Hammarby i premiären, därefter 0-2 hemma mot Sirius och senast 0-0 borta mot Örebro imponerar knappast. Vill Östersund inte bli fast i botten krävs betydlig bättring.

2-1 i premiären hemma mot Kalmar FF var väl ganska väntat. Men, 4-1 borta mot AIK och senast 3-0 hemma mot regerande mästarna Djurgården var imponerande och nu leder IFK Norrköping Allsvenskan med tre poängs marginal. Dessutom, nio mål på tre matcher visar att Peking hittat målformen. Fortsätter Norrköping i den här stilen är laget en kandidat för ett SM-guld, framför allt med offensiva duon Sead Haksabanovic och Christoffer Nyman.

IFK Norrköping har verkligen imponerat i upptakten av Allsvenskan. Detsamma kan man knappast säga om Östersund, vilket i och för sig inte var oväntat med tanke på den tumult som varit kring klubben det senaste året. För att sammanfatta det hela kan man väl säga att allt talar för IFK Norrköping i den här matchen och ingenting talar för Östersund, för så stor skillnad har det varit mellan lagen i de första matcherna.

Därför blir tipset att IFK Norrköping vinner den här matchen varken mer eller mindre. Bäst odds finns hos Betsson som ger 1.56 för bortaseger.

Tips: IFK Norrköping vinner

Odds: 1.56 Spelsajt: Betsson Spelstopp: Lördag 27 juni 15:00

Satsa