Speltips Paris Saint-Germain vs Bayern München 23 augusti 21:00

Bayern München ett nummer större Äntligen dags för Champions League-final och det med två riktiga giganter i form av Paris Saint-Germain och Bayern München. Framför allt för PSG är finalplatsen en stor framgång efter åratal av misslyckande i Champions League.
PSG vs Bayern München
August 23,2020
21:00

Till slut har PSG har nått en CL-final efter många försök. I semifinalen mot Leipzig övertygade de franska mästarna när man vann med 3-0 efter mål av Marquinhos, Di Maria och Bernat. Just Marquinhos har klivit fram som något av en nyckelspelare för PSG, då han även gjorde det oerhört viktiga 1-1-målet i kvartsfinalen mot Atalanta.

Bayern München är det lag som utan tvekan imponerat allra mest i det här CL-slutspelet. Totalt 7-1 mot Chelsea i åttondelen, 8-2 mot FC Barcelona i kvarten och i onsdags säkra 3-0 mot Lyon i semifinalen. Redan efter en dryg halvtimme ledde Bayern med 2-0 efter dubbla mål av Serge Gnabry. Med ett par minuter kvar fastställde skyttekungen Robert Lewandowski slutresultatet. Polacken har nu gjort 15 mål i CL den här säsongen.

Bayern München får hållas som klara favoriter i den här finalen, inte minst med tanke på det spel man visat under de senaste veckorna. Visst, PSG har också imponerat stundtals, men har också darrat på manschetten ibland. Framför allt i kvartsfinalen mot Atalanta, där man bara var minuter ifrån att åka ur turneringen.

Sedan har också Bayern München en urstark startelva hela vägen från Manuel Neuer i mål till Robert Lewandowski på topp. Just det faktum att att Lewandowski aldrig lämnat planen mållös den här CL-säsongen ger förstås en stor säkerhet i laget. Därför blir tipset att Bayern München vinner den här finalen och man gör det under ordinarie tid. Bäst odds finns hos Bet365 som ger 1.95 för tysk CL-seger.

Tips: 2

Odds: 1.95 Spelsajt: Bet365 Spelstopp: Söndag 23 augusti 21:00

Satsa