Innehåller betald marknadsföring

Denna text innehåller hänvisningar till tjänster och produkter från en eller flera av våra partners. Det innebär att om du klickar på en länk till dessa produkter/tjänster är det möjligt att vi kommer erhålla betalning i form av annonsintäkter.

Speltips Paris Saint-Germain vs Bayern München 23 augusti 21:00

Bayern München ett nummer större Äntligen dags för Champions League-final och det med två riktiga giganter i form av Paris Saint-Germain och Bayern München. Framför allt för PSG är finalplatsen en stor framgång efter åratal av misslyckande i Champions League.
PSG vs Bayern München
Augusti 23,2020
21:00

Nya spelare: Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Till slut har PSG har nått en CL-final efter många försök. I semifinalen mot Leipzig övertygade de franska mästarna när man vann med 3-0 efter mål av Marquinhos, Di Maria och Bernat. Just Marquinhos har klivit fram som något av en nyckelspelare för PSG, då han även gjorde det oerhört viktiga 1-1-målet i kvartsfinalen mot Atalanta.

Bayern München är det lag som utan tvekan imponerat allra mest i det här CL-slutspelet. Totalt 7-1 mot Chelsea i åttondelen, 8-2 mot FC Barcelona i kvarten och i onsdags säkra 3-0 mot Lyon i semifinalen. Redan efter en dryg halvtimme ledde Bayern med 2-0 efter dubbla mål av Serge Gnabry. Med ett par minuter kvar fastställde skyttekungen Robert Lewandowski slutresultatet. Polacken har nu gjort 15 mål i CL den här säsongen.

Bayern München får hållas som klara favoriter i den här finalen, inte minst med tanke på det spel man visat under de senaste veckorna. Visst, PSG har också imponerat stundtals, men har också darrat på manschetten ibland. Framför allt i kvartsfinalen mot Atalanta, där man bara var minuter ifrån att åka ur turneringen.

Sedan har också Bayern München en urstark startelva hela vägen från Manuel Neuer i mål till Robert Lewandowski på topp. Just det faktum att att Lewandowski aldrig lämnat planen mållös den här CL-säsongen ger förstås en stor säkerhet i laget. Därför blir tipset att Bayern München vinner den här finalen och man gör det under ordinarie tid. Bäst odds finns hos Bet365 som ger 1.95 för tysk CL-seger.

Huvudsakliga regler och villkor
• Endast tillgängligt för nya kunder. Gör en kvalificerande insättning på 50 kr eller mer och begär erbjudandet inom 30 dagar från att ditt konto registrerades för att kvalificeras till 100% som ett matchande belopp i form av spelkrediter, upp till som mest 1.250 kr. När erbjudandet har begärts kommer dina spelkrediter att finnas i saldot på ditt konto och dessa kan inte tas ut.
• För att lösa ut dina spelkrediter så de kan användas, behöver du placera kvalificerande spel till värdet av din kvalificerande insättning (begränsad till 1.250 kr) och de måste fastställas inom 60 dagar från att erbjudandet begärdes. Endast kvalificerande spel fastställda efter att erbjudandet har begärts räknas gentemot detta krav.
• PayPal kan inte användas för varken din kvalificerande insättning eller eventuella efterföljande uttag av vinster från insatser med spelkrediter, såvida du inte har fullbordat Identifieringsprocessen (KYC) och något av följande krav har mötts: vi framgångsrikt har verifierat ett accepterat utgörande av ditt Identifieringsdokument och du har angett en postverifikationskod (PVC) eller att vi framgångsrikt har verifierat två accepterade utgörande Identifieringsdokument. Se villkor två av fullständiga regler och villkor för mer information.
• Placerade spel måste uppfylla vissa kriterier för att räknas gentemot att lösa ut spelkrediter:
1. Minst ett val behöver ha oddset 1.20 (1/5) eller högre.
2. För kombinationer av marknader/matcher som bara har två eller tre möjliga utgångar (exempelvis Fulltidsresultat i fotboll), där du har placerat spel på fler än en möjlig utgång, antingen före matchstart eller på Liveodds, kommer endast utgången med din högsta kumulativa insats räknas.
3. Då ett spel delvis har stängts i förtid (med hjälp av funktionen Stäng spel), kommer endast den återstående insatsen att räknas.
4. Då ett spel har ändrats med funktionen Ändra spel kommer endast den nya insatsen för det nya spelet att räknas.
5. Fullt stängda spel, Direktspel, Gaming, annullerade spel eller Liveoddsspel som fastställs som en push kommer inte att räknas.
• Dina spelkrediter kan inte tas ut och insatser med spelkrediter inkluderas inte i några utbetalningar. Eventuella utbetalningar från placerade spelkrediter läggs till ditt uttagbara saldo. Spelkrediter kan inte användas på vissa produkter, erbjudanden/kampanjer och speltyper. Se fullständiga regler och villkor för mer information.
• Dina spelkrediter kommer att makuleras och tas bort om ditt konto är inaktivt under 90 dagar i rad.

Tips: 2

Odds: 1.95 Spelsajt: Bet365 Spelstopp: Söndag 23 augusti 21:00

Satsa