Innehåller betald marknadsföring

Denna text innehåller hänvisningar till tjänster och produkter från en eller flera av våra partners. Det innebär att om du klickar på en länk till dessa produkter/tjänster är det möjligt att vi kommer erhålla betalning i form av annonsintäkter.

Nations League: Speltips Portugal - Sverige 14 oktober 20:45

Sverige åkte inte helt oväntat på sin tredje raka förlust när man förlorade knappt mot Kroatien med 2-1 i Zagreb. På onsdag väntar ännu en tuff match när blågult åker till Lissabon för att ta sig an Portugal.
Portugal vs Sverige
oktober 14,2020
20:45

Lagens form

Portugal

Portugal inledde Nations League mycket starkt med två raka segrar mot Kroatien hemma respektive Sverige borta. Mot regerande världsmästarna Frankrike på bortaplan gjorde portugiserna ytterligare en stark insats när man fick med sig en poäng efter 0-0 på Stade de France. Detta innebär att Portugal fortfarande leder grupp 3 i A-divisionen efter tre omgångar på bättre målskillnad än Frankrike.

Sverige

Med tanke på att man ligger i samma grupp som världsmästarna, europamästarna och VM-tvåan var det ganska väntat att Sverige skulle stå på noll poäng efter tre matcher. Dock ska sägas att det svenska spelet var bra mot Kroatien och blågult kunde mycket väl ha fått med sig en poäng från Zagreb. Men, ett individuellt misstag från Pontus Janssons sida gjorde att kroaterna kunde slå in det avgörande målet med dryga fem minuter kvar.

Blir tufft att ta poäng

Ser man till hur lagen har presterat hittills under Nations League är Portugal givetvis storfavoriter i den här matchen. Men, Sverige stod upp bra mot Kroatien och det var som sagt inte långtifrån att man fick med sig en poäng.

Tips: Portugal tar hem den här matchen

Dock ska Portugal normalt sett vara minst ett nummer större än Sverige i en sådan här match. Framför allt när Cristiano Ronaldo fortsätter att vara i mer eller mindre toppform. Därför väljer vi att spela säkert och säger att Portugal tar hem den här matchen.
Bäst odds finns hos Bwin som ger 1.60 i odds för hemmaseger.

Satsa