Innehåller betald marknadsföring

Denna text innehåller hänvisningar till tjänster och produkter från en eller flera av våra partners. Det innebär att om du klickar på en länk till dessa produkter/tjänster är det möjligt att vi kommer erhålla betalning i form av annonsintäkter.

Speltips - RB Leipzig vs Borussia Dortmund 20 juni 15:30

Toppmöte i Bundesliga Med tre omgångar kvar kan man lugnt säga att det börjar dra ihop sig i Bundesliga. För tvåan Borussia Dortmund finns fortfarande en mikroskopisk chans kvar att knipa ligatiteln från Bayern München, men då krävs det seger borta mot serietrean Leipzig.
RB Leipzig vs Borussia Dortmund
juni 20,2020
15:30

RB Leipzig gör återigen en stark säsong i Bundesliga och ser precis som förra året ut att sluta trea, vilket även innebär spel i Champions League till hösten. Dock är CL-platsen ännu inte säkrad, men med en seger mot Dortmund bör spel i höstens gruppspel i praktiken vara klart. Svenske landslagsstjärnan Emil Forsberg har det dock fortsatt tungt i Leipzig och ser med största sannolikhet ut att lämna den tyska klubben i sommar.

Även Dortmund ser ut att upprepa förra säsongens placering när man slutade tvåa. Visst finns fortfarande chansen kvar att ta hem ligatiteln, men då krävs att Bayern München gör bort sig rejält och bara tar en poäng på de avslutande tre matcherna, vilket knappast lär hända. Men, Dortmund kan i alla fall trösta sig med att platsen i höstens CL-gruppspel redan är säkrad.

Svårtippad match det här med tanke på att bägge lagen på lördag inte kan ha någonting att spela för eftersom det även är matcher på onsdag där Leipzig möter Düsseldorf hemma och Dortmund möter Mainz hemma. Seger för Leipzig samtidigt som Mönchengladbach tappar poäng och CL-platsen är klar för Leipzig inför lördagens match mot Dortmund.

Dock brukar Leipzig ha svårt mot Dortmund, men kraft av hemmaplan och det faktum att Dortmund troligtvis inte har någonting att spela för känns det ändå som att Leipzig ska kunna fixa en seger här. Dock garderar vi för säkerhets skull med pengarna tillbaka vid oavgjort. Bäst odds finns hos Nordicbet som ger 1.77 för hemmaseger och pengarna tillbaka vid X.

Tips: 1 och pengarna tillbaka vid oavgjort

Odds: 1.77 Spelsajt: Nordicbet Spelstopp: Lördag 20 juni 15:30

Satsa