Innehåller betald marknadsföring

Denna text innehåller hänvisningar till tjänster och produkter från en eller flera av våra partners. Det innebär att om du klickar på en länk till dessa produkter/tjänster är det möjligt att vi kommer erhålla betalning i form av annonsintäkter.

Speltips Real Madrid vs Eibar 14 juni 19:30

Ska Real Madrid ta tillbaka serieledningen? Strax innan spelet stoppades i La Liga på grund av coronaviruset åkte Real Madrid på en tung förlust borta mot Real Betis, vilket innebar att man tappade serieledningen till FC Barcelona. Nu krävs det tre poäng hemma mot Eibar om man inte ska riskera att tappa ännu mer mark till Barcelona.
Real Madrid vs Eibar
juni 14,2020
19:30

Real Madrid hade en tung period i februari och mars och vann bara en av de sista fyra matcherna innan uppehållet. Detta gör att laget inför omstarten ligger två poäng efter serieledande Barcelona. Nu lär det krävas seger i nästan varje match om Real ska ha någon chans att gå förbi Barcelona och ta hem guldet. Framför allt med tanke på att Real Madrid och Barcelona inte möts någon mer gång under säsongen. Enligt uppgift ska samtliga spelare i Real finnas tillgängliga förutom Luka Jovic som är skadad.
Tre poäng på fem matcher var Eibars facit innan La Liga stoppades i mitten av mars. Detta innebär att Eibar just nu bara har två poäng ner till nedflyttningsplats. Dock ska Eibar enligt uppgift inte begränsas av några skador.


Real Madrid är förstås stora favoriter i den här matchen, även om laget knappast imponerade i de sista omgångarna innan uppehållet. Dock ska Real inte ha några större problem att slå Eibar, framför allt inte hemma på Bernabeu där man alltid är starka och dessutom ofta håller nollan. Tipset blir därför att Real vinner mot Eibar och ännu en gång håller nollan. Bäst odds finns hos Betway som ger 2.15 i odds för den kombinationen.

Dagens speltips:

Sport: Fotboll

Match: Real Madrid–Eibar

Liga/turnering: La Liga

_Real Madrid vinner och båda lagen gör INTE mål

Odds: 2.15 Spelsajt: Betway Spelstopp: Söndag 14 juni 19:30

Satsa