Innehåller betald marknadsföring

Denna text innehåller hänvisningar till tjänster och produkter från en eller flera av våra partners. Det innebär att om du klickar på en länk till dessa produkter/tjänster är det möjligt att vi kommer erhålla betalning i form av annonsintäkter.

Speltips Real Madrid vs Valencia 18 juni 22:00

Seger ett måste för Real Madrid Real Madrid gjorde precis det man föväntade sig i nystarten i helgen när man enkelt besegrade Eibar hemma med 3-1. Nu väntar betydligt tuffare motstånd i form av Valencia som jagar en plats i Champions League.
Speltips Real Madrid vs Valencia
juni 18,2020
22:00

Redan innan första halvlek var slut hade Real i princip avgjort matchen mot Eibar efter mål av Toni Kroos, Sergio Ramos och Marcelo. Till slut blev det 3-1 till Real efter att Eibar fått ett tröstmål i mitten på andra halvlek. Men, eftersom även Barcelona vann sin match mot borta mot Mallorca leder Barca fortfarande La Liga med två poäng före Real. Med andra ord måste Real fortsätta att vinna för att inte riskera att tappa mark i guldstriden.

Valencia imponerade knappast i återstarten när man bara fick 1-1 mot mittenlaget Levante, som dessutom bara var tio man sista kvarten på grund av en utvisning. Samtidigt jagar Valencia en plats i höstens gruppspel i Champions League. I dagsläget ligger laget fyra poäng bakom Alexander Isaks Real Sociedad, som för närvarande innehar den sista CL-platsen.

Real Madrid är fortsatt piskade att vinna eftersom man som sagt ligger två poäng efter Barcelona. Dock är Valencia ingen lätt motståndare även om ofta är väldigt ojämna. Men, till slut ska ändå Real Madrid vinna den här matchen. Endast seger för Real är dock inte mycket att spela på så därför säger vi att Real vinner samtidigt som det blir över 2,5 mål i matchen. Real gjorde tre mål i förra matchen och Valencia går sällan av planen mållösa. Bäst odds finns hos 888Sport som ger 1.85 för hemmaseger och över 2,5 mål.

Tips: Real Madrid vinner och över 2,5 mål

Odds: 1.85 Spelsajt: 888Sport Spelstopp: Torsdag 18 juni 22:00

Satsa