Innehåller betald marknadsföring

Denna text innehåller hänvisningar till tjänster och produkter från en eller flera av våra partners. Det innebär att om du klickar på en länk till dessa produkter/tjänster är det möjligt att vi kommer erhålla betalning i form av annonsintäkter.

Speltips Sevilla vs FC Barcelona 19 juni 22:00

Sevilla vill behålla CL-platsen Sevilla behåller allt jämt tredjeplatsen i La Liga och är på god väg att säkra en plats i höstens gruppspel i Champions League. Nu ställs man dock mot svårast tänkbara motstånd i form av serieledarna FC Barcelona som i sin tur är ute efter att säkra ligatiteln.
Sevilla vs FC Barcelona
juni 19,2020
22:00

Sevilla är på god väg mot sin bästa La Liga-placering på över tio år och har även ett ypperligt läge att säkra en CL-plats till hösten. I dagsläget ligger laget på tredje plats i tabellen fyra poäng före Getafe och Real Sociedad, som har en match mindre spelad. Sedan omstarten av La Liga har Sevilla spelat två matcher. 2-0 hemma mot Real Betis och 1-1 borta mot mittenlaget Levante.

FC Barcelona ser allt mer ut som mästare. Den senaste veckan har man tagit två övertygande segrar i form av 4-0 borta mot Mallorca i helgen och igår blev det säkra 2-0 hemma mot Leganés. Dock behöver man fortsätta att inkassera trepoängare eftersom Real Madrid skuggar endast fem poäng bakom, men med en match mindre spelad än Barca.

Ingen helt lättippad match det här med tanke på att Sevilla trots allt ändå ligger trea i serien. Dock brukar Sevilla ha det svårt mot Barcelona. När lagen möttes i höstas på Camp Nou vann Barca med hela 4-0 och det trots att laget fick en man utvisad. Tittar man lite längre tillbaka så har Barcelona vunnit de åtta senaste mötena lagen emellan medan Sevilla bara vunnit ett enda.

Därför blir tipset att Barcelona vinner även den här matchen, framför allt eftersom man behöver tre poäng i kampen om guldet. Bäst odds finns hos Betsson som ger 1.96 för bortaseger.

Tips: 2

Odds: 1.96 Spelsajt: Betsson Spelstopp: Fredag 19 juni 22:00

Satsa