Innehåller betald marknadsföring

Denna text innehåller hänvisningar till tjänster och produkter från en eller flera av våra partners. Det innebär att om du klickar på en länk till dessa produkter/tjänster är det möjligt att vi kommer erhålla betalning i form av annonsintäkter.

Speltips Skellefteå vs Färjestad 15 oktober 19:00

Färjestad har knappt gått att känna igen i säsongsinledningen då man efter sju omgångar bara tagit ynka sju poäng och inte ligger bättre än tia i tabellen. På torsdag väntar en svår bortamatch mot ett formstarkt Skellefteå, som är på väg uppåt i tabellen.
Skellefteå vs Färjestad
oktober 15,2020
19:00

Lagens form

Skellefteå

Med två raka segrar i förra veckan, först mot HV71 hemma med 4-2 och därefter mot Växjö borta med 3-1, har Skellefteå klättrat till en femteplats i tabellen och är nu bara ett fåtal poäng efter topplagen Rögle och Luleå. Sedan har också Jesper Frödén, som förra säsongens utsågs till årets rookie, fortsatt att leverera poäng även den här säsongen. Detsamma gäller Jonatan Berggren, som finns med i toppen av poängligan.

Färjestad

Efter en tung inledning med bara två poäng på fem matcher har Färjestad åtminstone fått lite ordning på spelet. Förra veckan blev det 5-4 hemma mot Linköping och 3-2 borta mot HV71 efter förlängning, vilket gav fem välbehövliga poäng. Dock lär det krävas en betydlig höjning i spelkvalitet om FBK ska ta sig upp i tabelltoppen där vi är vana att laget befinner sig.

Skellefteå favoriter

Intressant möte det här med tanke på att det är två lag med stigande formkurva som möts i Skellefteå Kraft Arena. Dessutom är det två lag som normalt sett brukar finnas med i den absoluta toppen. Dock har Färjestad som sagt inte alls visat upp det spel vi är vana vid, även om laget har vunnit de två senaste matcherna.

Tips: Matchvinnare 2-vägs – Skellefteå

Därför får nog Skellefteå hållas som ganska klara favoriter i den här matchen. Dock känns det som att det kan bli ganska jämnt och därför säger vi att hemmalaget vinner, antingen under ordinarie tid eller efter förlängning och straffar. Bäst odds finns hos 888sport som ger 1.80 i odds för Skellefteå som matchvinnare.
Spelsajt: 888sport

Satsa