Innehåller betald marknadsföring

Denna text innehåller hänvisningar till tjänster och produkter från en eller flera av våra partners. Det innebär att om du klickar på en länk till dessa produkter/tjänster är det möjligt att vi kommer erhålla betalning i form av annonsintäkter.

Speltips Spartak - Sochi 25/10 16:00 - Emil Djuse - Målgörare

På söndag klockan 16:00 (svensk tid) tar Spartak Moskva emot HC Sochi för ett möte i den västra divisionen. Emil Djuse missade förra matchen när Spartak förlorade på straffar mot Lokomotiv.
Spartak KHL
Spartak - Sochi
oktober 25,2020
16:00

Lagens form

Spartak

Om vi kikar på formen, så ser vi ett Spartak som kämpar för varje poäng, i ett försök att ta sig upp från botten i väst. Över de 5 senaste matcherna har de två vinster med 6-4 och 3-0. Sedan har de varit med om två spännande övertider som båda resulterat i förluster. Senaste matchen förlorades i en mållös kamp som avslutades på straffar till fördel för Lokomotiv.

Sochi

När det kommer till formen på Sochi, så ser det inte så ljust ut. Om man försöker se något positivt med de fem senaste matcherna, så kanske det kan vara den poäng de lyckades få med sig efter hemmamatchen mot Amur Khabarovsk den 16 oktober. Över de resterande 4 av de 5 senaste har de endast gjort 3 mål och släppt in 15.

Head to head

Över de senaste mötena lagen emellan, har vi fått se på väldigt jämna matcher, som har visat att hemmafördel har spelat en roll. Det ska också nämnas att 6 av de 10 senaste matcherna gått till övertid.

Svenskkampen

De stora svensknamnen i matchen är som tidigare nämnt Emil Djuse från Spartak som ligger två deras interna poängliga, som back.
I Sochi hittar vi Marcus Nilsson och Malte Strömwall som har varit en bidragande del i lagets offensiv. Linus Johansson är fortsatt skadad och kommer troligen inte vara med i matchen.

Emil Djuse Spartak - Målgörare i matchen 7.00 Betsson

Tips: Oavgjort mellan Spartak ock Sochi

Historiskt sett ser detta ut att bli en jämn match som mycket väl kan sluta oavgjort efter ordinarie matchtid, eftersom de senaste 6 av 10 matcher gått till övertid.
Hos expekt.se ger oavgjort 4,30 gånger pengarna. Spelsajt: Betsson

Satsa