Speltips Torino vs Lazio 30 juni 19:30

Lazio i behov av vinst Efter den tunga förlusten borta mot Atalanta i nypremiären har Lazios chanser att utmana Juventus om guldet minskat avsevärt. Romlaget behöver nu tre poäng i varenda en av de sista tio omgångarna för att över huvud taget ha någon chans att hindra Juve från att ta sin nionde raka Serie A-titel. Närmast väntar för Lazio nu Torino borta på tisdag.
Torino vs Lazio
June 30,2020
19:30

Torino har haft en ganska hyfsat återstart på Serie A. 1-1 borta mot Parma och därefter 1-0 hemma mot Udinese innebär att laget befinner sig på lite mer säker mark än tidigare. I dagsläget ligger laget på 14:e plats i tabellen med sex poäng ner till strecket. Dock är kontraktet långt ifrån säkrat med tanke på att det fortfarande återstår tio omgångar att spela.

Frågan är om inte Lazios guldchanser rök i och med förlusten med 3-2 borta mot Atalanta. För hela sju poäng upp till Juventus, förvisso med en match mindre spelad, är ett avstånd som inte är lätt att ta in. Omöjligt är det inte, men det krävs i princip full pott i resten av matcherna samtidigt som laget får hoppas på att Juve tappar poäng i någon match.

Matcherna mellan Torino och Lazio brukar vara tuffa, så till den grad att det i tre av de fem senaste mötena delats ut minst ett rött kort. Samtidigt är statistiken lagen emellan ganska jämn. På de fem senaste mötena har lagen två vinster vardera medan en match slutat oavgjort. I höstas vann Lazio med 4-0 på Olimpico. Och det känns även som att Lazio kommer att vara det starkare laget även i den här matchen. Därför blir tipset att Lazio vinner. Bäst odds finns hos Bet365 som ger 1.83 för bortaseger.

Tips: 2

Odds: 1.83 Spelsajt: Bet365 Spelstopp: Tisdag 30 juni 19:30

Satsa