Innehåller betald marknadsföring

Denna text innehåller hänvisningar till tjänster och produkter från en eller flera av våra partners. Det innebär att om du klickar på en länk till dessa produkter/tjänster är det möjligt att vi kommer erhålla betalning i form av annonsintäkter.

Speltips Torino vs Lazio 30 juni 19:30

Lazio i behov av vinst Efter den tunga förlusten borta mot Atalanta i nypremiären har Lazios chanser att utmana Juventus om guldet minskat avsevärt. Romlaget behöver nu tre poäng i varenda en av de sista tio omgångarna för att över huvud taget ha någon chans att hindra Juve från att ta sin nionde raka Serie A-titel. Närmast väntar för Lazio nu Torino borta på tisdag.
Torino vs Lazio
juni 30,2020
19:30

Nya spelare: Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Torino har haft en ganska hyfsat återstart på Serie A. 1-1 borta mot Parma och därefter 1-0 hemma mot Udinese innebär att laget befinner sig på lite mer säker mark än tidigare. I dagsläget ligger laget på 14:e plats i tabellen med sex poäng ner till strecket. Dock är kontraktet långt ifrån säkrat med tanke på att det fortfarande återstår tio omgångar att spela.

Frågan är om inte Lazios guldchanser rök i och med förlusten med 3-2 borta mot Atalanta. För hela sju poäng upp till Juventus, förvisso med en match mindre spelad, är ett avstånd som inte är lätt att ta in. Omöjligt är det inte, men det krävs i princip full pott i resten av matcherna samtidigt som laget får hoppas på att Juve tappar poäng i någon match.

Matcherna mellan Torino och Lazio brukar vara tuffa, så till den grad att det i tre av de fem senaste mötena delats ut minst ett rött kort. Samtidigt är statistiken lagen emellan ganska jämn. På de fem senaste mötena har lagen två vinster vardera medan en match slutat oavgjort. I höstas vann Lazio med 4-0 på Olimpico. Och det känns även som att Lazio kommer att vara det starkare laget även i den här matchen. Därför blir tipset att Lazio vinner. Bäst odds finns hos Bet365 som ger 1.83 för bortaseger.

Huvudsakliga regler och villkor
• Endast tillgängligt för nya kunder. Gör en kvalificerande insättning på 50 kr eller mer och begär erbjudandet inom 30 dagar från att ditt konto registrerades för att kvalificeras till 100% som ett matchande belopp i form av spelkrediter, upp till som mest 1.250 kr. När erbjudandet har begärts kommer dina spelkrediter att finnas i saldot på ditt konto och dessa kan inte tas ut.
• För att lösa ut dina spelkrediter så de kan användas, behöver du placera kvalificerande spel till värdet av din kvalificerande insättning (begränsad till 1.250 kr) och de måste fastställas inom 60 dagar från att erbjudandet begärdes. Endast kvalificerande spel fastställda efter att erbjudandet har begärts räknas gentemot detta krav.
• PayPal kan inte användas för varken din kvalificerande insättning eller eventuella efterföljande uttag av vinster från insatser med spelkrediter, såvida du inte har fullbordat Identifieringsprocessen (KYC) och något av följande krav har mötts: vi framgångsrikt har verifierat ett accepterat utgörande av ditt Identifieringsdokument och du har angett en postverifikationskod (PVC) eller att vi framgångsrikt har verifierat två accepterade utgörande Identifieringsdokument. Se villkor två av fullständiga regler och villkor för mer information.
• Placerade spel måste uppfylla vissa kriterier för att räknas gentemot att lösa ut spelkrediter:
1. Minst ett val behöver ha oddset 1.20 (1/5) eller högre.
2. För kombinationer av marknader/matcher som bara har två eller tre möjliga utgångar (exempelvis Fulltidsresultat i fotboll), där du har placerat spel på fler än en möjlig utgång, antingen före matchstart eller på Liveodds, kommer endast utgången med din högsta kumulativa insats räknas.
3. Då ett spel delvis har stängts i förtid (med hjälp av funktionen Stäng spel), kommer endast den återstående insatsen att räknas.
4. Då ett spel har ändrats med funktionen Ändra spel kommer endast den nya insatsen för det nya spelet att räknas.
5. Fullt stängda spel, Direktspel, Gaming, annullerade spel eller Liveoddsspel som fastställs som en push kommer inte att räknas.
• Dina spelkrediter kan inte tas ut och insatser med spelkrediter inkluderas inte i några utbetalningar. Eventuella utbetalningar från placerade spelkrediter läggs till ditt uttagbara saldo. Spelkrediter kan inte användas på vissa produkter, erbjudanden/kampanjer och speltyper. Se fullständiga regler och villkor för mer information.
• Dina spelkrediter kommer att makuleras och tas bort om ditt konto är inaktivt under 90 dagar i rad.

Tips: 2

Odds: 1.83 Spelsajt: Bet365 Spelstopp: Tisdag 30 juni 19:30

Satsa