Innehåller betald marknadsföring

Denna text innehåller hänvisningar till tjänster och produkter från en eller flera av våra partners. Det innebär att om du klickar på en länk till dessa produkter/tjänster är det möjligt att vi kommer erhålla betalning i form av annonsintäkter.

Speltips Tottenham vs Manchester United 19 juni 21:15

Har United lyckats konservera formen? Innan Premier League stängdes ner på grund av coronapandemin var Manchester United i lysande form och tog sig upp på en Champions League-plats. För Tottenham var trenden den rakt motsatta. Åretstår att se om mönstret håller i sig när båda lagen har nypremiär på midsommarafton.
Tottenham vs Manchester United
juni 19,2020
21:15

Bara en poäng på de tre senaste matcherna var Tottenhams facit när Premier League i mitten av mars tog uppehåll. Inför återstarten ligger laget inte bättre än åtta, vilket innebär att man kommer att missa europaspel i höst om inget händer. Dock har man fått tillbaka sin store härförare Harry Kane, som repat sig från den skada han ådrog sig i början av året.

Fyra matcher utan förlust var Victor Nilssons Lindelöfs Manchester Uniteds facit innan nedstängningen. Tack vare att Manchester City portats från allt spel i Europa i två år innebär Uniteds femteplats att laget för närvarande innehar den sista Champions League-platsen. Dock är det många lag om budet. För bara två poäng bakom jagar Wolverhampton och Sheffield United, som dessutom har en match mindre spelad än United.

Svårtippad match det här då det är svårt att veta formen hos lagen efter över tre månader utan en enda match. På pappret känns väl United som knappa favoriter, men Tottenham har fått tillbaka Harry Kane, som har potential att lyfta hela laget åtminstone ett snäpp. Samtidigt bör ändå United kunna ta med sig lite av den fina form man visade i våras. Därför blir tipset att United vinner det här, men vi väljer ändå att gardera med pengarna tillbaka vid oavgjort eftersom Tottenham är ett bra lag i grunden. Bäst odds finns hos Bethard som ger 1.71 för bortaseger och pengarna tillbaka vid oavgjort.

Tips: 2 och pengarna tillbaka vid oavgjort

Odds: 1.71 Spelsajt: Bethard Spelstopp: Fredag 19 juni 21:15

Satsa