Innehåller betald marknadsföring

Denna text innehåller hänvisningar till tjänster och produkter från en eller flera av våra partners. Det innebär att om du klickar på en länk till dessa produkter/tjänster är det möjligt att vi kommer erhålla betalning i form av annonsintäkter.

Speltips Watford vs Leicester 20 juni 13:30

Leicester vill säkra en CL-plats Leicester går in i återstarten av Premier League som trea i tabellen och behöver inte alltför många poäng för att säkra en Champions League-plats. För Watford är situationen betydligt mer prekär. Laget är inblandad i en hård kamp kring strecket och är i stort behov av poäng för att kunna säkra nytt kontrakt.
Watford vs Leicester
juni 20,2020
13:30

Efter förra årets FA-cupfinal var vi nog många som trodde att Watford skulle vara självskrivna på den över delen av tabellen. Istället har laget haft något av en katastrofsäsong där man hela tiden legat i botten. I nuläget ligger laget precis ovanför nedflyttningsstrecket, men på samma poäng som Bournemouth som ligger precis under strecket. För Watford lär det bli en hård kamp ända in på målsnöret för att klara nytt kontrakt.

Leicester är utan tvekan Premier Leagues stora överraskning den här säsongen. Laget var länge uppe på andra plats, men tappade den placeringen till Manchester City strax efter nyår. Dock har laget fortfarande en mycket bra chans att knipa en plats i Champions League. Med nio omgångar kvar ligger laget åtta poäng före Manchester United, som just nu innehar den sista CL-platsen. Sedan får vi ju heller inte glömma att Leicester har skyttekungen Jamie Vardy på topp.

Leicester är såklart favoriter i den här matchen, framför allt med tanke på att Watford stundtals under säsongen varit i det närmaste urusla. Dessutom kan Leicester med några segrar i de kommande omgångarna ta ett stort kliv mot en plats i höstens CL-gruppspel. Normalt sett ska det vara klasskillnad mellan de här två lagen och därför blir också tipset att Leicester tar hem det här. Bäst odds finns hos Coolbet som bjuder 2.20 för bortaseger.

Tips: 2

Odds: 2.20 Spelsajt: Coolbet Spelstopp: Lördag 20 juni 13:30

Satsa