Innehåller betald marknadsföring

Denna text innehåller hänvisningar till tjänster och produkter från en eller flera av våra partners. Det innebär att om du klickar på en länk till dessa produkter/tjänster är det möjligt att vi kommer erhålla betalning i form av annonsintäkter.

Speltips Wolfsburg vs Bayern München 27 juni 15:30

Wolfsburg säkrar Europa League-platsen Bayern München säkrade titeln i Bundesliga redan för ett par veckor sedan och således blir säsongens sista match borta mot Wolfsburg betydelselös. För hemmalaget är matchen dock inte betydelselös då laget kämpar för att behålla en direktplats till gruppspelet i Europa League.
Wolfsburg vs Bayern München
juni 27,2020
15:30

Wolfsburg har gjort en helt okej säsong i Bundesliga då laget inför sista omgången ligger på sjätte plats, vilket var precis den placering laget slutade på förra säsongen. En sjätteplats innebär en plats i gruppspelet i Europa League, men på samma poäng som Wolfsburg finns Hoffenheim, som också gärna vill ha EL-platsen. Dock har även Hoffenheim tufft motstånd i sista omgången då laget möter Borussia Dortmund på bortaplan.

Bayern München har nu åtta raka Bundesligatitlar och är den tyska fotbollens obestridliga kungar. Laget har egentligen annat än äran att spela för, vilket dock inte hindrade att man slog Freiburg med 3-0 i senaste omgången i lördags. Bayern lär knappast gå för fullt i den här matchen och frågan är om inte flera nyckelspelare kommer att sparas. Detta kan dock innebära att spelsugna reserver kommer in istället och vill visa upp sig.

Svårtippad match det här med tanke på att Bayern München redan är klara mästare. Dock vill laget kanske avsluta säsongen med en seger. Frågan är samtidigt hur mycket Wolfsburg kommer att kämpa för en direktplats till Europa League, då laget oavsett hur det går är garanterade en plats i kvalet till samma turnering.

Men, motivation brukar som det heter slå klass, så därför säger vi att Wolfsburg klarar minst oavgjort i den här matchen. Bäst odds finns hos Unibet som ger 2.08 för hemmaseger eller oavgjort.

Tips: Dubbelchans – 1X

Odds: 2.08 Spelsajt: Unibet Spelstopp: Lördag 27 juni 15:30

Satsa