Innehåller betald marknadsföring

Denna text innehåller hänvisningar till tjänster och produkter från en eller flera av våra partners. Det innebär att om du klickar på en länk till dessa produkter/tjänster är det möjligt att vi kommer erhålla betalning i form av annonsintäkter.

Serie A: Spezia–Juventus 1/11 15:00 – Kulusevski nätar igen

Bara en seger på fem matcher är inte den säsongsinledning vi hade väntat oss från Juventus. Dock finns Juve med i toppen och med tre poäng mot Spezia borta på söndag kan avståndet uppåt minska.
Spezia–Juventus
November 01,2020
15:00

Nykomlingen Spezia har gjort en hyfsad inledning på säsongen, medan regerande mästarna Juventus inlett lite svajigt.

Lagens form

Spezia

Spezia gör sin allra första säsong i Serie A, men har ändå inlett hyfsat med fem poäng på fem matcher. Bland annat har man tagit poäng mot såväl Parma som Fiorentina. Även om mycket fortfarande återstår av säsongen känns det ändå som att Spezia har en ganska bra chans att hänga kvar.

Juventus

Trots att man bara vunnit en match hittills ligger Juventus ändå femma efter fem omgångar. Ok, rent officiellt har man vunnit två matcher, men mot Napoli var det på walk over. Förra helgen blev det bara 1-1 mot Verona efter att Dejan Kulusevski räddat poäng med kvarten kvar. Hemmamatchen mot Barcelona i Champions League tidigare i veckan var inte heller någon höjdare. Gästerna vann till slut med 2-0 efter att Juve fått hela tre mål bortdömda för offside.

Juve tar sig samman

På pappret är Juventus Serie A:s bästa lag och ska nio av tio dagar mer eller mindre köra över ett lag som Spezia. Och om Juve inte ska hamna alltför långt efter Milan måste man börja vinna nu. Men, Juve har ju en hel del spelare som kan kliva fram. Inte minst Cristiano Ronaldo, men också Dejan Kuluesvski.

Tips: Kulusevski nätar igen

Ett mål i premiären och ett mål senast mot Verona. Dejan Kulusevski är i målform. Och mot ett lag som Spezia känns det mycket troligt att den svenske landslagsmannen kommer att hitta rätt igen. Därför blir tipset att Kulusevski gör mål för andra matchen i rad.
Bäst odds finns hos Nordicbet som ger 3.00 i odds för att Dejan Kulusevski gör mål.

Satsa