Innehåller betald marknadsföring

Denna text innehåller hänvisningar till tjänster och produkter från en eller flera av våra partners. Det innebär att om du klickar på en länk till dessa produkter/tjänster är det möjligt att vi kommer erhålla betalning i form av annonsintäkter.

UFC 260: Stipe Miocic vs Francis Ngannou 28/3 04:00 Titelmatch mellan bekanta fighters

I UFC 260 får vi se en titelmatch i tungviktsklassen mellan rivalerna Stipe Miocic och Francis Ngannou som möttes första gången januari 2018. Då stod Miocic som vinnare. Denna gång får Ngannou en andra chans att besegra rivalen. Matchen drar igång 04:30 i Apex Arena, Las Vegas. Odds och speltips för matchen finns längre ner i artikeln.
Vid 3.00 Odds, ett 10kr bet ger en vinst på 30kr
miocic vs ngannou 2 odds
Stipe Miocic – Francis Ngannou
Mars 28,2021
04:30

Bild: Getty Images

Resultat: Ngannou vann på knockout andra ronden. 

Stream för UFC 260: Stipe Miocic vs Francis Ngannou 2 drar igång 28 mars kl 04:00 på Viaplay.

  • Stipe Miocic Vinnare : BETSSON Odds 2.05 BESÖK!
    +18 | Spela ansvarsfullt | www.stodlinjen.se | Regler & Villkor gäller
  • Francis Ngannou Vinnare : BETSSON Odds 1.81 BESÖK!
    +18 | Spela ansvarsfullt | www.stodlinjen.se | Regler & Villkor gäller

Fighternas form

Stipe Miocic

Stipe Miocic är den regerande tungviktsmästaren och har två raka vinster efter en trilogifight mot Daniel Cormier. Stipe är känd för att vara otroligt teknisk och är en grym brottare. Dessutom har han enastående kondition och en käke av stål. Med ett genomsnitt på 4,95 lyckade slag per minut är han bland toppen av tungviktarna i UFC när det kommer till slagstatistik. Inför matchen mot Ngannou har han ett matchfacit på 20 vinster (15 KO/TKO) och tre förluster.

Francis Ngannou

Francis ”The Predator” Ngannou förlorade bittert mot Stipe och gick ännu en förlust efter den matchen. Men i slutet av 2018 kom han tillbaka med en ny teknik. Under hans senaste fyra matcher har han vunnit inom 70 sekunder! Ngannou går ut riktigt hårt från start med förhoppningen att vinna på KO. Detta har tagit hans genomsnittliga matchtid från 10:24 till 05:37. Inför matchen mot Stipe har han ett matchfacit på 15 vinster (elva KO/TKO) och tre förluster.

SVENSKA NYHETER: Svensken Tobias Harila gjorde sin första fight i Cage Warriors där han besegrade Aidan Stephen i första ronden på TKO.

Första sekunderna avgör

Under första mötet mellan Stipe Miocic och Francis Ngannou trodde alla att Ngannou skulle dominera med en KO. Stipe visade sig vara den bättre fightern. Även inför det andra mötet visar spelbolagens odds att Ngannou är favoriten. Ska Ngannou vinna, måste han göra det i första ronden och gå all in. Klarar Stipe att överleva första ronden, kommer han att ta hem segern i tredje eller fjärde.

Tips: Stipe Miocic vinner med KO/TKO

Inför matchen mellan Stipe Miocic och Francis Ngannou placerar vi vårt spel på Miocic odds. Ngannou har haft fyra grymma vinster bakom sig. Men Miocic har bevisat varför han är den regerande världsmästaren. Därför blir detta speltips att Miocic vinner. Bäst odds finns på Betsson.

Satsa