Innehåller betald marknadsföring

Denna text innehåller hänvisningar till tjänster och produkter från en eller flera av våra partners. Det innebär att om du klickar på en länk till dessa produkter/tjänster är det möjligt att vi kommer erhålla betalning i form av annonsintäkter.

Stora starka örebro

I förrgår bjöd Örebro verkligen på en uppvisning som fick många av kritikerna att krypa under sängen. Detta sedan man vunnit med obarmhärtiga 0-1 på bortaplan mot formstarka Västerås.

Att enbart hålla nollan är ett styrkebesked, men att också besegra ett Västerås som hittills har släppt in minst antal mål är snudd på en bragd för ett lag som Örebro! Segern innebar serieledning och en total poängskörd på sju poäng. Detta innebär också ett mycket positivt utgångsläge inför de kvarvarande matcherna i kvalserien. Ikväll ställs Örebro inför en ny möjlighet och en ny prövning av sin kvalité då man tar emot formsvaga Rögle på hemmaplan. Till skillnad från Örebros framgång senast, var Rögle med om en långt ifrån lika trevlig upplevelse. De blev nämligen fullständigt överkörda på hemmaplan av Leksand. Slutsiffrorna skrevs då till 0-4 och visade tydligt att Rögle har vissa kvalitétsbrister i laget. Kvällens match innebär förvisso en chans för Rögle att få lite upprättelse men på förhand känns det väldigt långsökt. Till matchen saknar man dessutom en av sina bästa spelare Alexander Barta. Örebro känns som den givna favoriten och tilltron till laget känns högst motiverad. Kanske får vi ikväll se början på en verklig resa mot Elitserien? Klockan 19.00 börjar spänningen.

Örebro känns som den givna favoriten och tilltron till laget känns högst motiverad. Kanske får vi ikväll se början på en verklig resa mot Elitserien?

Satsa