Innehåller betald marknadsföring

Denna text innehåller hänvisningar till tjänster och produkter från en eller flera av våra partners. Det innebär att om du klickar på en länk till dessa produkter/tjänster är det möjligt att vi kommer erhålla betalning i form av annonsintäkter.

Storbritannien vs Kanada odds (12/05/19 21:15)

En nation man knappast förknippar med ishockey är Storbritannien, men i årets VM-turnering finns laget med. Senaste gången Storbritannien spelade i toppdivisionen i ett hockey-VM var 1962. Dock ska sägas att laget gjort stora framsteg under de senaste åren. 2017 vann man division 1B och förra året också division 1A och avancerade därmed till toppdivisionen.
Storbritannien vs Kanada
May 12,2019
21:15

I sin andra match i årets VM-turnering ställs man dock mot tuffast möjliga motstånd i form av Kanada. Medan britternas trupp består av spelare från lag som Nottingham Panthers, Cardiff Devils, Sheffield Steelers och Belfast Giants är de kanadensiska spelarna hemmavarande i lag som Chicago Blackhawks, Detroit Red Wings, Pittsburgh Penguins och New Jersey Devils. Att beskriva skillnaden som dag och natt är nästan en underdrift.

Dock ska sägas att Storbritannien faktiskt har en spelare som spelar i Nordamerika, nämligen 19-årige Liam Kirk, som spelar i Peterborough Petes, ett juniorlag i Ontario Hockey League. Utöver det har britterna även en spelare som återfinns i den tyska ligan. Detta visar dock bara ytterligare på hur stor skillnad det är mellan lagen.

Frågan är inte om Kanada kommer att vinna utan hur stor den kanadensiska utklassningen kommer att bli. Tipset blir att Kanada vinner även om Storbritannien har 7.5-0 i handikapp, det vill säga Kanada vinner med minst åtta mål. Bäst odds hittar vi hos Betsafe som bjuder 1.77 gånger pengarna för det resultatet.

 

Dagens speltips:

Sport: Ishockey

Match: Storbritannien–Kanada

Liga/turnering: Ishockey-VM

Tips: Kanada vinner, Storbritannien 7.5-0 i handikapp | Odds: 1.77 | Spelsajt: Betsafe | Spelstopp: Söndag 12 maj 20:15

Satsa