Innehåller betald marknadsföring

Denna text innehåller hänvisningar till tjänster och produkter från en eller flera av våra partners. Det innebär att om du klickar på en länk till dessa produkter/tjänster är det möjligt att vi kommer erhålla betalning i form av annonsintäkter.

Storbritannien vs Slovakien (18/5/19 21:15)

Hemmanationen i årets hockey-VM, Slovakien, har haft en lite knackig inledning på turneringen. Bara en seger på de tre första gör att man nu behöver vinna de flesta av de kvarvarande matcherna för att ha chans på slutspelet. En av de matcher som återstår för hemmanationen är mot Storbritannien.
britain-slovakia
Storbritannien vs Slovakien
May 18,2019
21:15

Efter närmare 60 års frånvaro är Storbritannien tillbaka i toppdivisionen. Dock har britterna som väntat haft det tufft med tre inledande förluster mot i tur och ordning Tyskland, Kanada och Danmark, som man förlorade mot med hela 9-0.

Slovakien inledde med att vinna med 4-1 mot USA och därefter blev det förlust med 2-4 mot Finland. I matchen mot Kanada hade slovakerna minst sagt otur då kanadensarna gjorde 6-5 i matchens absolut sista sekund. Trots två förluster har Slovakien fortfarande goda chanser att nå slutspel eftersom de återstående matcherna är mot de sämre lagen i gruppen.

0-9 mot Danmark talar sitt tydliga språk. Storbritannien är mer eller mindre än blåbärsnation och siffrorna kan mycket väl bli lika stora mot Slovakien, som dessutom lär vara sugna på att bjuda hemmapubliken på en målfest. Den knappa förlusten mot Kanada vittnar också om att Slovakien är i paritet med de allra bästa lagen.

Tipset blir därför att Slovakien vinner den här matchen även om Storbritannien startar med 5.5-0. Bäst odds hittar vi hos Betsafe som bjuder 2.39 för den utgången.

Dagens speltips:

Sport: Ishockey

Match: Storbritannien–Slovakien

Liga/turnering: Ishockey-VM

Tips: Slovakien vinner, Storbritannien 5.5-0 i handikapp Odds: 2.39 Spelsajt: Betsafe Spelstopp: Lördag 18 maj 20:15

Satsa