Stormatch chelsea – man city 27-10-13

I eftermiddag vankas det stormatch av engelska mått mätt. Formtoppade Chelsea ska ta emot Manchester City hemma på Stamford Bridge i en match som gäller långt mer än bara tre poäng.
Chelsea – Man City
oktober 27,2013
17:00

Hittills har Chelsea gjort det bäst av de båda i ligan även om det är med liten marginal (en poäng mer än City). Man har spelat ett mer genuint spel och inte bjudit på allt för många överraskningar varken offensivt eller defensivt. Till skillnad från Man City som släpper in ovanligt många mål, gör förvånansvärt få och som förlorar relativt enkla matcher mot lag som Cardiff och Aston Villa.

Till den här matchen kommer dock City, precis som Chelsea, med en fin vinstsvit i bagaget. Favoritskapet är med andra ord lite oklart. Vilket är det starkare laget när prestationen ställs på sin spets? Personligen håller jag Chelsea som aningen favorit, främst beroende på att man har målskyttar i form. Jag tänker då främst på Torres och Schurrle, samt Eto´o som ser vassare ut för varje match som går.

Tar man dock hänsyn till historiken här kommer vi med största säkerhet att få se en del mål även från gästerna. De tre senaste matcherna lagen emellan har slutat 1-2, 3-4 och 3-5.

Bästa spelet är enligt mig ett målspel på att båda lagen hittar nätet. Det betalar 1,58 hos Unibet.com.

Speltipset

 • Sport: Fotboll
  Härkomst: England, Premier League
  Match/Event: Chelsea – Man City
  Spel: Båda lagen gör mål
  Odds: 1,57
  Insats: 6/10 units
  Spelsajt: Unibet.com
  Spelstopp: 17.00

Resultat: VINST! 2-1, Chelsea – Man City

Satsa