Stormatch I serie a 30-10-13

Ikväll vankas det stormatch i Serie A mellan två av seriens mest målglada lag, Milan och Lazio. Båda lagen är i naturligt behov av en seger och den här matchen kommer att bli något alldeles särskilt en onsdagskväll som denna, det är jag säker på.
Milan – Lazio
oktober 30,2013
20.45

Milan kommer till matchen närmast med en förlust på bortaplan mot Parma. Förlusten var verkligen ett hårt slag föra Milan då man faktiskt lyckades hämta upp ett 0-2 underläge till 2-2 med endast två minuter kvar av matchen. Sedan lyckades man ändå förlora med 3-2. Inte bra för Milan, inte bra för Allegri!

Lazio kommer från en stabil 2-0 seger mot Cagliari. Mest anmärkningsvärt i den matchen var att Klose gjorde mål igen och det kan betyda att den tyska målsprutan börjar leverera igen?

Till den här matchen tror jag på ett böljande spel där Lazio har mest att vinna och Milan mest att förlora. Detta då pressen att prestera ligger på hemmalaget, dels på grund av hemmaplan men framför allt på grund av förlusten senast.

Det bör dock tala för Milan ändå. Laget får tillbaka viktiga burväktaren Abbiatti och enligt rapporter kommer både Kaka och Balotelli spela. Får vi se lite av vad Kaka visade upp mot Barcelona blir det vinst för Milan.

Jag väljer också att satsa dagens slant på att Milan vinner till oddset 1,76 hos Betsson.com.

Speltipset

Sport: Fotboll
Härkomst: Serie A
Match/Event: Milan – Lazio
Spel: Hemmalaget vinner
Odds: 1,76
Insats: 5/10 units
Spelsajt: Betsson.com
Spelstopp: 20.45

Resultat: Förlust! 1-1, Milan – Lazio

Satsa