Stormöte I manchester

Ikväll håller fotbollsvärlden andan när två av världens bästa och formstarkaste lag drabbar samman i Manchester. Lagen i fråga är naturligtvis Manchester United och de spanska giganterna Real Madrid och matchen är returen i åttondelsfinalen av Champions League.
Man Utd – Real Madrid
Januari 01,1970
19.45

Det första mötet i Madrid slutade 1-1, vilket till viss del sätter Man Utd i pole position (regel om bortamål) i det här mötet. Båda lagen kommer till matchen med starka resultat i ryggen. United besegrade Norwich med 4-0 i en match där stjärnskottet Kagawa också gjorde hattrick. Real Madrid kommer från en riktigt utmanande vecka då man mött Barcelona två gånger. Real gick dock vinnande ur de striderna och visade prov på riktigt gott självförtroende. Inför matchen ikväll har manager Mourinho bland annat gått ut i media och sagt att hela världen kommer att titta. Vidare talar han om att de båda lagen har lika stora möjligheter att gå vidare till kvartsfinal. Experter och fans är nog benägna att hålla med den kära Mourinho på den punkten.

Båda lagen förväntas kunna matcha sina starkaste startelvor och det borgar med säkerhet för ett högt tempo med stort fokus på omställningar. Då Uniteds försprång endast är marginellt lär de går för att göra mål. Gör Real mål lever matchen i allra högsta grad och skulle de sedan göra ytterligare ett får United en rejäl uppförsbacke. Om resultatet blir 1-1 går matchen till förlängning. Vid samtliga andra resultat koras en vinnare direkt. Min gissning på slutresultat; 2-1 till United.

Dagens speltips:

Sport: Fotboll
Match/Event: Man Utd – Real Madrid
Härkomst: Europeiska Champions League
Spel: Vinstmarginal 1 mål för United
Odds: 5.00
Spelsajt: Bet365.com
Spelstopp: 19.45

Vinstmarginal 1 mål för United

Satsa