Innehåller betald marknadsföring

Denna text innehåller hänvisningar till tjänster och produkter från en eller flera av våra partners. Det innebär att om du klickar på en länk till dessa produkter/tjänster är det möjligt att vi kommer erhålla betalning i form av annonsintäkter.

Stormöte I manchester

Ikväll håller fotbollsvärlden andan när två av världens bästa och formstarkaste lag drabbar samman i Manchester. Lagen i fråga är naturligtvis Manchester United och de spanska giganterna Real Madrid och matchen är returen i åttondelsfinalen av Champions League.
Man Utd – Real Madrid
Januari 01,1970
19.45

Nya spelare: Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Det första mötet i Madrid slutade 1-1, vilket till viss del sätter Man Utd i pole position (regel om bortamål) i det här mötet. Båda lagen kommer till matchen med starka resultat i ryggen. United besegrade Norwich med 4-0 i en match där stjärnskottet Kagawa också gjorde hattrick. Real Madrid kommer från en riktigt utmanande vecka då man mött Barcelona två gånger. Real gick dock vinnande ur de striderna och visade prov på riktigt gott självförtroende. Inför matchen ikväll har manager Mourinho bland annat gått ut i media och sagt att hela världen kommer att titta. Vidare talar han om att de båda lagen har lika stora möjligheter att gå vidare till kvartsfinal. Experter och fans är nog benägna att hålla med den kära Mourinho på den punkten.

Båda lagen förväntas kunna matcha sina starkaste startelvor och det borgar med säkerhet för ett högt tempo med stort fokus på omställningar. Då Uniteds försprång endast är marginellt lär de går för att göra mål. Gör Real mål lever matchen i allra högsta grad och skulle de sedan göra ytterligare ett får United en rejäl uppförsbacke. Om resultatet blir 1-1 går matchen till förlängning. Vid samtliga andra resultat koras en vinnare direkt. Min gissning på slutresultat; 2-1 till United.

Dagens speltips:

Sport: Fotboll
Match/Event: Man Utd – Real Madrid
Härkomst: Europeiska Champions League
Spel: Vinstmarginal 1 mål för United
Spelsajt: Bet365.com
Spelstopp: 19.45

Huvudsakliga regler och villkor för välkomstbonus
• Endast tillgängligt för nya kunder. Gör en kvalificerande insättning på 50 kr eller mer och begär erbjudandet inom 30 dagar från att ditt konto registrerades för att kvalificeras till 100% som ett matchande belopp i form av spelkrediter, upp till som mest 1.250 kr. När erbjudandet har begärts kommer dina spelkrediter att finnas i saldot på ditt konto och dessa kan inte tas ut.
• För att lösa ut dina spelkrediter så de kan användas, behöver du placera kvalificerande spel till värdet av din kvalificerande insättning (begränsad till 1.250 kr) och de måste fastställas inom 60 dagar från att erbjudandet begärdes. Endast kvalificerande spel fastställda efter att erbjudandet har begärts räknas gentemot detta krav.
• PayPal kan inte användas för varken din kvalificerande insättning eller eventuella efterföljande uttag av vinster från insatser med spelkrediter, såvida du inte har fullbordat Identifieringsprocessen (KYC) och något av följande krav har mötts: vi framgångsrikt har verifierat ett accepterat utgörande av ditt Identifieringsdokument och du har angett en postverifikationskod (PVC) eller att vi framgångsrikt har verifierat två accepterade utgörande Identifieringsdokument. Se villkor två av fullständiga regler och villkor för mer information.
• Placerade spel måste uppfylla vissa kriterier för att räknas gentemot att lösa ut spelkrediter:
1. Minst ett val behöver ha oddset 1.20 (1/5) eller högre.
2. För kombinationer av marknader/matcher som bara har två eller tre möjliga utgångar (exempelvis Fulltidsresultat i fotboll), där du har placerat spel på fler än en möjlig utgång, antingen före matchstart eller på Liveodds, kommer endast utgången med din högsta kumulativa insats räknas.
3. Då ett spel delvis har stängts i förtid (med hjälp av funktionen Stäng spel), kommer endast den återstående insatsen att räknas.
4. Då ett spel har ändrats med funktionen Ändra spel kommer endast den nya insatsen för det nya spelet att räknas.
5. Fullt stängda spel, Direktspel, Gaming, annullerade spel eller Liveoddsspel som fastställs som en push kommer inte att räknas.
• Dina spelkrediter kan inte tas ut och insatser med spelkrediter inkluderas inte i några utbetalningar. Eventuella utbetalningar från placerade spelkrediter läggs till ditt uttagbara saldo. Spelkrediter kan inte användas på vissa produkter, erbjudanden/kampanjer och speltyper. Se fullständiga regler och villkor för mer information.
• Dina spelkrediter kommer att makuleras och tas bort om ditt konto är inaktivt under 90 dagar i rad.

Vinstmarginal 1 mål för United

Satsa