Innehåller betald marknadsföring

Denna text innehåller hänvisningar till tjänster och produkter från en eller flera av våra partners. Det innebär att om du klickar på en länk till dessa produkter/tjänster är det möjligt att vi kommer erhålla betalning i form av annonsintäkter.

Superior Challenge 21: Westlund vs Harila 28 nov 19:00 Historiskt svenskt möte

Adam Westlund och Tobias Harila möts i vad som sägs vara Sveriges största MMA-fight i historien. Den 28 november möts svenskarna i efterlängtade Superior Challenge 21 som äger rum i en publikfri arena i Älvsjö.
Westlund - Harila
November 28,2020
19:00

Stream för Superior Challenge 21: Westlund vs Harila drar igång kl 19:00 på Viaplay och TV10.

Tobias Harila tävlar vanligtvis i fjärdervikt men har gått upp en viktklass till lättvikt för att utmana Adam Westlund.

Fighternas form

Adam Westlund

27-åringen från Gävle har ett matchfacit på 3 vinster och 0 förluster. Westlund har endast vunnit en av sina matcher med avslut och är nu ute efter att visa dominans i buren. I sin senaste fight under Superior Challenge 20 vann han över Robin ”Pretty Boy” Roos med domslut efter tre stenhårda ronder.

Tobias Harila

26-åriga boxaren Tobias Harila från Västerås har ett väldigt imponerande matchfacit. Under sin korta proffskarriär har han lyckats vinna 7 matcher och endast förlorat en. Harila lämnar inget till domslut och har avslutat alla sina vinster med KO/TKO. Inför matchen har Harila packat på sig flera kilo för att kunna möta Westlund i lättviktsklassen.

Konkurrens mellan klubbarna

Westlunds klubb Söders Fight Gym har länge varit en rival till Harilas Västerås Fight Club. Detta blev ännu tydligare när Westlund besegrade Söders Fight Gyms stjärna Robin Roos. Tobias Harila har en utmärkt chans till revansch och oddsen talar för att Harila tar matchen.

Tips: Tobias Harila vinner

Harila har imponerat gång på gång och nu tar han nästa steg för att erövra en tyngre viktklass. Vårt tips är att Tobias Harila vinner över Adam Westlund i Superior Challenge 21. Betsson erbjuder bäst odds på 1.70 på att Harila vinner.

Satsa