Innehåller betald marknadsföring

Denna text innehåller hänvisningar till tjänster och produkter från en eller flera av våra partners. Det innebär att om du klickar på en länk till dessa produkter/tjänster är det möjligt att vi kommer erhålla betalning i form av annonsintäkter.

Superior Challenge 22: Årets svenska MMA-gala är här!

Superior Challenge är en svensk MMA-organisation som arrangerar matcher i Sverige. I årets gala får vi se svenska talanger som Simon Sköld och Robin Roos ta sig an tuffa motståndare. I huvudkortet har vi den lovande norsken Kenneth Berg möta brasilianaren Antonio Trocoli. Galan äger rum i Cirkus Arena, Stockholm lördag den 29 maj. Läs vår analys för speltips och odds för Superior Challenge 22.
Vid 3.89 Odds, ett 10kr bet ger en vinst på 38.9kr
Challenger-stockholm
Superior Challenge 22
May 29,2021
20:00

Bild: Getty Images

Stream för Superior Challenge 22 visas på TV10 kl 20:00 och kan streamas på nätet via Viaplay.

Registrera på en ny bettingsida för att ta del av olika sorters oddsbonusar. Med dessa kan du ta din potentiella utbetalning till nya höjder!

Spelbolag med bra odds

Matcher

Kenneth Bergh vs Antonio Trocoli

Kenneth Berg vinner 1.60 Betsson

Den obesegrade norsken Kenneth Bergh gör sin första match sedan slutet av 2019. Med två starka vinster bakom sig, där han besegrade både John Schools och David Marcina under första minuten i första ronden, är Bergh stabil och fokuserad inför sitt nästa möte. Detta är inte första gången han möter Trocoli då han fick smaka på en förlust som i efterhand ändrades till No Contest. Inför sin rematch mot brasilianaren har Kenneth Bergh ett matchfacit på 8 vinster (2 KO/TKO) och 0 förluster.

Brasilianaren Antonio ”Malvado” Trocoli har medverkat i flertalet MMA-galor och evenemang sedan sin debut 2013. Han var obesegrad under sina tre första år och nio första matcher tills han fick möta Jacob Volkmann. Efter den matcher förlorade han ytterligare två mot Dhiego Lima och Marcelo Barbosa Ramos. Trots att han vann sin match mot Kenneth Bergh ändrades den i efterhand till en No Contest eftersom spår av anabola steroider hittades i hans blod. Inför revanschen har han ett matchfacit på 11 vinster (3 KO/TKO) och 3 förluster.

Vårt speltips för Kenneth Berg vs Antonio Trocoli är att Bergh vinner på submission. Odds och spelmarknader hittar du på Betsson!

Simon Sköld vs Fernando Flores

Simon Sköld vinner 1.80 Betsson

Simon “The Gentleman” Sköld har fightats sedan 2010 och har till största del hållit sig till Superior Challenge. Sköld skulle egentligen delta i den föregående galan men på grund av pandemin fick den skjutas upp och fick vänta till den nuvarande matchen. Med en bitter förlust bakom sig mot Diego Nunes under Superior Challenge 19, har han mycket att bevisa i sitt kommande möte. Inför matchen har han ett matchfacit på 9 vinster (3 KO/TKO) och 7 förluster.

Fernando ”El Toro” Flores är en svensk fighter från Norbotten. Flores har deltagit i en del MMA-galor och evenemang men har haft svårt att visa vad han går för. 75% av hans vinster har skett genom domslut. Sannolikheten för en kommande KO/TKO eller submission är därför väldigt låg. Till skillnad från Simon Sköld, som har kraftiga slag, förlitar sig Fernando Flores sig på sina grepptekniker. Inför matchen mot Sköld har han ett matchfacit på 8 vinster (0 KO/TKO) och 8 förluster.

Vårt speltips för Simon Sköld vs Fernando Flores är att Simon Sköld vinner på submission eller KO/TKO. Du hittar höga odds på Betsson och andra spelbolag inför helgens match!

Robin Roos vs Martin Hudson

Robin Roos vinner matchen 1.35 Betsson

Robin Roos började sin proffskarriär för bara två år sedan. Sedan dess har han haft blandat resultat med starka vinster mot kämpar som Cristopher Corrales och Cristian Corujo men även bittra förluster mot motståndare som Henri Lintula och Adam Westlund. Med en vinst för sex månader sedan är han nu redo att ta hem en seger i Superior Challenge 22. Inför matchen har Roos ett matchfacit på 3 vinster (3 KO/TKO) och 3 förluster.

Engelsmannen Martin Hudson kommer för första gången tillbaka till Sverige sedan 2015 för att delta i Superior Challenge för sin andra gång. Hudson proffskarriär började otroligt starkt men sedan en förlust mot Ashley Reece 2016 fick han smaka på fem ytterligare förluster. I slutet av 2019 lyckades han äntligen vända på förlustsviten när han besegrade Bhabajeet Choudhury med en rear-naked choke i första ronden. Inför mötet mot Roos har Hudson ett matchfacit på 5 vinster (2 KO/TKO) och 7 förluster.

Vårt speltips för Robin Roos vs Martin Hudson är att Roos vinner på KO/TKO. Du hittar odds och erbjudanden på Unibet!

Tips: Bergh, Sköld och Roos vinner

Helgens Superior Challenge 22 bjuder på flertalet spännande matcher. Tyvärr står mästaren Karl Albrektsson utan motståndare och får därför sitta i publiken under galan. Däremot har vi lovande talanger som Kenneth Berg, Simon Sköld och Robin Roos. Nedan ser du våra speltips för helgens tre största matcher:

Kenneth Bergh vs Antonio Trocoli: Bergh vinner
Simon Sköld vs Fernando Flores: Sköld vinner
Robin Roos vs Martin Hudson: Roos vinner

Odds, erbjudanden och spelmarknader för UFC finns på Unibet!

Satsa