Svår match för svenska u17 I vm 28-10-13

En bit ifrån de stora läktarna och det starka ljuset från fotbollens strålkastare pågår just nu U17-VM i fotboll för fullt. Till skillnad från A-landslaget är U17-laget kvalificerade för turneringen. Faktum är att de nu spelat en hel rad matcher och nu är framme vid åttondelsfinal där man ikväll ska möta Japan.
Japan – Sverige
oktober 28,2013
17.00

Inför matchen är Japan förhandsfavoriter och det med all rätt. Man tog sig vidare från grupp D utan att förlora en enda match. Detta står att jämföra med Sveriges väg till åttondelsfinalen som har gått via en tredjeplats i grupp F, efter att det svenska laget vunnit en match (Irak), spelat oavgjort mot Nigeria och förlorat mot Mexiko.

Att det möjligen talar än mer för Japan här är att den svenska målsättningen inför turneringen redan är uppnått – att ta sig vidare från gruppen. Kanske finns det således en känsla av förnöjdhet i truppen? Bara att ta poäng av Nigeria tror jag många spelare och ledare känns riktigt stolta över.

Denna frågeställning gör att spelet på seger för Japan känns riktigt lockande, trots att mitt svenska hjärta vill annat. Att oddset ligger på 2,35 för Japan gör det nästan oemotståndligt och det får således en chans!

Observera att spelmarknaden för U17-VM inte erbjuds hos särskilt många spelbolag, så om du inte hittar marknaden kanske den inte finns. Ett spelbolag som har marknaden är dock Unibet!

Speltipset

Sport: Fotboll
Härkomst: U17 VM
Match/Event: Japan – Sverige
Spel: Japansk ledning i halvtid
Odds: 2,35
Insats: 4/10 units
Spelsajt: Unibet.com
Spelstopp: 17.00

Resultat: Förlust! Sverige 2-0 i halvtid

Satsa