Svenska superettan har seriefinal-07-10-13

Svenska Superettan har nu kommit till den allra sista delen av serien. Delen då det ska avgöras, där agnarna ska skiljas från vetet, där avancemang ska säkras och där nedflyttning ska undvikas.
GIF Sundsvall – Falkenberg
oktober 07,2013
19.20

Ikväll spelas tre matcher och för de båda lagen i en av dessa matcher är kvällen av en angenäm betydelse, snarare än ångestladdad. Lagen i fråga är GIF Sundsvall och Falkenberg FF.

Sundsvall är laget med den stora Allsvenska erfarenheten i ryggen. Falkenberg är den lilla uppstickaren som gjort så bra den här säsongen. Ikväll ska de mötas i en prestigematch som på många sätt ställer saker på sin spets. Kommer Falkenberg att behålla ledningen och vinna serien? Kommer Sundsvall att knipa tre poäng och börja stega mot den åtråvärda andraplatsen i serien?

Förhandsfavoriterna i matchen är enligt spelbolagen Sundsvall. Detta med ett odds på 2,25 i jämförelse med Falkenbergs 3.00. För egen del ser jag inte vad det är Giffarna har gjort för att förtjäna favoritskapet, bortsett från att man spelar på hemmaplan. Man har en svagare form och ett spel som i sina bästa stunder ändå inte kommer upp i Falkenbergs högstanivå. Med detta sagt är jag inte heller helt övertygad om att Falkenberg kan stå emot Giffarnas anstormning under 90 minuter och således sno åt sig tre poäng.

Nej, istället väljer jag ett BLGM-spel (båda lagen gör mål) till 1,50 gånger pengarna. Det känns riktigt motiverat med tanke på att båda lagen har gjort 48, respektive 55 mål framåt, samt att de senaste fem mötena lagen emellan har innehållit 25 mål!

Speltipset

Sport: Fotboll
Härkomst: Sverige, Superettan
Match/Event: GIF Sundsvall – Falkenberg
Spel: Båda lagen gör mål
Odds: 1,50
Insats: 6/10 units
Spelsajt: Bet365.com
Spelstopp: 19.20
Resultat: Förlust! 1-0, Sundsvall – Falkenberg

Nej, istället väljer jag ett BLGM-spel (båda lagen gör mål) till 1,50 gånger pengarna.

Satsa